Recent Comments

Bozkır Kral Büfe'den Yardımlara Devam


Mübarek üçayların girmesi münasebetiyle ihtiyacı olan yardıma muhtaç ailelere Kantinci Mustafa (Kral Büfe) aracılığıyla değişik türlerde yardımlar yapılıyor.


Gazetemize gelerek açıklamalarda bulunan Kral Büfe sahibi (Kantinci Mustafa) Bozkır merkez , kasaba ve köylerinde yaşayan özürlü, fakir, yaşlı, yatalak hastalara ve öğrencilere hayırseverlerin katkılarıyla her yıl yardımda bulunduklarını açıklayarak bu haftada 4 adet engelli arabasını engelli kişilere verdiklerini belirtti.

Kantinci Mustafa ayrıca iki adet buzdolabı ve iki adet çamaşır makinesini de Tepelice Köyü, Ulupınar Köyü ve Kuşca Köyü’ndeki ihtiyaç sahiplerine verdiklerini anlattı. Yardımların sadece bunlarla sınırlı kalmayacağını belirten Kantinci Mustafa okullar açıldığı zaman öğrencilere kırtasiye yardımı, ihtiyaç sahibi fakir ailelere kömür, gıda , giyecek, buzdolabı, çamaşır makinesi, çekyat ve halı yardımında bulunacaklarını söyledi.

Önümüzdeki günlerde ise engelli 15 kişiye engelli arabası,22 yoksul aileye buzdolabı , 8 çamaşır makinesi.4 çekyat, 12 adet halı ve 1000 adet gıda paketi vereceklerini gazetemiz muhabirine anlattı.
Şuana kadar bir çok yoksul aileye yardımcı olduklarını belirten Kral Büfe sahibi Kantinci Mustafa 10 adet evin çatılarının, pencerelerin tamir ve bakımına yardımcı olduklarını dile getirdi.

Kantinci Mustafa açıklamalarına şu şekilde devam etti; ’’ Zenginin malında fakirin hakkı varmış. Sağlıklı yaşayan insanın özürlü insana borcu varmış. Yardımlarda bulunan başta Bozkır’ın ‘Gülü bülbülü’ sanatçımız Bozkırlı Eda’ya çıkarmış olduğu albümlerden albüm yardımı yapmasından dolayı, Eski Belediye Başkanımız Lokman Ciğerci’ye, gazeteci yazar ve Tepelice Dernek Başkanı Mehmet Ceylan’a,Ulupınar Dernek Başkanı Alican Karakuş’a, Karacahisar Dernek Başkanı Harun Topçu’ya Büyük Hisarlık Dernek Başkanı Mehmet Parlak’a, Küçük Hisarlık Dernek Başkanı Mustafa Doğan’a, Yalı Höyük Dernek Mehmet Ali Yılmaz’a ,Kontur Turizmden Rüştü Oktay’a, Süleyman Kılınç’a, Metro Turizmden Yılmaz Koyuncu’ya, Hasan Geyik’e , ayrıca Bozkır ve Kasaba belediye başkanlarına, köy muhtarlarına, İstanbul’da yaşayan çantacı, kemerci ve tekstilcilere canı gönülden teşekkür ediyorum , mübarek aylarda yardımlarını bekliyorum’’. Şeklinde konuştu.





Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !