Recent Comments

Bozkır Hif Futbol Turnuvası başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Konya Hif İl Temsilciliği ilçelerde de faaliyetlerine start vererek Bozkır’da “Kurumlararası Hif Futbol Turnuvası” düzenliyor.

Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak yaptığı açıklamada, “Konya merkezde ve ilçelerinde ASKF’nin de desteği ile projelerimizi hayata geçirmeye devam etmekteyiz. Futbol her yaşta, çocuklar, engelliler, veteranlar, bayanlar olmak üzere halı saha, futsal veya futbol oynamaya elverişli her türlü sahalarda, okullar, özel-resmi kurumlar arasında çeşitli futbol turnuvaları düzenleyerek; futbolu her kesime yayarak geliştirmek, sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacındayız” diye konuştu 
Karabacak , Bozkır ilçesinde bu hafta başlayacak olan “Kurumlararası Hif Futbol Turnuvası”nı Bozkır Hif İlçe Temsilciliği’nin organizasyonu ile gerçekleşeceğini, tertip komitesi başkanlığını Hif ilçe temsilcisi Kamil Gölgeli’nin yapacağını ifade etti.
Bozkır halı saha spor tesislerinde gerçekleşecek olan turnuvaya toplam 18 takım katılacak. Katılacak kurum ve kuruluşların isimleri şu şekilde : Emniyet Gücü, Söğüt Belediyespor, Bozkır MYO, Sanayi Gücü, İlçe Tarım, İlci İnşaat, Bozkır Müftülük, Esnaf Gücü, Bozkır Devlet Hastanesi, Kredi Yurtlar Kurumu, Halk Bankası, Jandarma, Medaşspor, Sanayispor, Bozkır Belediyesi, Muallimspor, İlçe Milli Eğitim ve Anadolu Teknik Lisesi.
Takımlar 10’ar kişi ile aktiviteye katılırken turnuva puan ve grup sistemiyle gerçekleşecek.
Katılımcılara Hif lisansı çıkarılacağı ve turnuva sonunda dereceye girenlere kupa ve çeşitli hediyeler verileceği bildirildi. [Merhaba Gazetesi]

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !