Recent Comments

Bozkır'a Mobese Kamara Şart!

Son günlerde ilçemizde artan hırsızlık olayları esnafı bezdirdi. İlçemiz halkı, ilçenin belirli yerlerine yetkililerce Mobese kameraları yerleştirilirse, hırsızlık olaylarının da azalacağını söylediler.

İlçemizde son bir ayda artan hırsızlık olayları esnafı canından bezdirdi. Genelde gece sabaha karşı yapıldığı tahmin edilen hırsızlık olayların da tekel ürünlerinin ağırlıkta olması dikkat çekti.
12 Şubat 2011 tarihinde Cumartesi günü gece, ilçemiz Marketlerinden Murat Süper Markete giren hırsızlar 20 bin TL.’nin üzerinde sigara çalarak kayıplara karıştıkları ve halen hırsızların yakalanamadığı da öğrenildi.
Artan hırsızlık olaylarından dolayı, ilçemiz esnafı ve halkı şehrin önemli yerlerine mobese kamera koymanın artık zorunluluk haline geldiğini söylediler.
Geçtiğimiz ay itibari ile ilçemizde üç iş yeri soyulan ilçede maddi zararın otuz bin Türk Lirası civarında olduğunu belirten iş yeri sahipleri daha önceleri İlçede hırsızlık olaylarının az denecek derecede olduğuna da dikkat çektiler.
Daha sonra ilçemiz esnafı ve halkı özellikle market ve tekel bayii soygunlarının artmasının çok ilginç ve dikkat çekici olduğunu da sözlerine eklediler.
Öte yandan bu haberimiz yayına hazırlandığı sırada ilçemiz Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek ile Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar’la birlikte ilçemizin bazı esnaflarını gezerek, Mobese Kameranın ilçemize kurulması konusunda gezerek fikir alışverişinde bulundular. Esnaflarında maddi yardımda bulunulmasını istedikleri öğrenildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !