Recent Comments

AK Parti'den ilçe çıkarması



AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın 30. İlçe Danışma Meclisleri geçtiğimiz hafta yapıldı. Bu kapsamda 200'e yakın teşkilat mensubu, 1 günde tam 27 ilçeye çıkarma yaptı ve 40 bin partiliye ulaştı.
ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı, ilçe teşkilatları tarafından organize edilen 30. İlçe Danışma Meclisleri başladı. Bu kapsamda bir günde 200’e yakın teşkilat mensubu ile tam 27 ilçeye adeta çıkarma yapan İl Teşkilatı, söz konusu toplantılarla ilçe ve belde teşkilatlarının son durumları, il genel meclisi üyelerinin çalışmaları ile belediyelerin projeleri ve devam eden hizmetlerin geldiği son noktalar ile ülke gündemini değerlendirdi.

“BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİ”

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 27 ilçede danışma meclisi yaptıklarını, 22, 23 ve 24. Dönem milletvekilleri, büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanları, merkez ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyelerinin tamamı, il kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi başkan ve üyeleri, belediye meclis üyeleriyle sahada olduklarının altını çizdi. Sorgun, “27 ilçede danışma meclisi gerçekleştiriyoruz. 200 teşkilat mensubumuzla ilçelerimize dağıldık ve 40 binin üzerinde partilimize ulaşmış oluyoruz. Danışma meclislerimizde İl Başkanı olarak ben, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclisi üyelerimiz, il ve ilçe yönetimlerimizle divana oturuyoruz. Toplantıya katılan herkes dilediği konuda istek, şikâyet ve önerilerini tarafımıza iletiyor ve bir çözüm üretmenin gayretinde oluyoruz. Tabii ki bu azimle oluyor, çalışma ile oluyor, heyecan ve dava bilinci ile oluyor. Ben böyle bir teşkilata sahip olduğum için öncelikle Allah’a şükrediyorum ve sizlerle iftihar ediyorum. Biz sahadayız ve milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Çünkü belediyecilik AK Parti’nin işi ve bu konuda da iddialıyız. İnşallah önümüzdeki seçimlerde ülke genelinde ve tabii ki Konya genelinde yine AK Partimiz başarılı olacak” dedi.

27 İLÇE’YE MİLLETVEKİLİ ÇIKARMASI

AK Parti Konya İl Teşkilatı 30. İlçe Danışma Meclisleri kapsamında; Milletvekili Mustafa Akış; Halkapınar, Emirgazi, Ereğli ve Karapınar’a, Milletvekili Harun Tüfekçi ve Hüseyin Üzülmez; Sarayönü, Kadınhanı, Doğanhisar ve Ilgın’a, Milletvekili Kerim Özkul; Çeltik Yunak, Tuzlukçu ve Akşehir’e, Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya Altınekin, Kulu ve Cihanbeyli’ye, Milletvekili Mustafa Kabakcı ve Prof. Dr. Cem Zorlu; Derbent, Derebucak, Hüyük ve Beyşehir’e, Milletvekili Gülay Samancı Güneysınır ve Çumra’ya, Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu; Ahırlı, Yalhüyük ve Seydişehir’e, Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu ise Hadim Taşkent ve Bozkır’daki ilçe danışma meclislerine katıldı. Danışma meclislerinde AK Parti İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri de katıldı. 
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !