Recent Comments

Şuayip KOÇAK Milli Görüşe Oy İstedi

Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı hemşerimiz Av. Şuayip Koçak ilçe başkanı Mustafa Özakan ve beraberindekiler Cuma günü halkı ve Pazar esnafını gezerek oy istediler.

Gazetemizi de ziyaret eden Koçak, ülkemizin zor günler geçirdiğini söyleyerek, ekonomi, güneydoğu sorunu ve maneviyat noktasında Saadet partisinin çözüm üreteceğini ve Bozkırda ekonomik yatırımları teşvik edeceklerini belirtti.

Akp hükümetinin Amerikanın Büyük Ortadoğu Projesi (BOB) ‘un eşbaşkanlığını üstlendiğini, öte yandan ülkenin ekonomik ve ahlaki bir bataklığa süreklendiğini kaydeden Şuayip Koçak, “bir benim oyum neyi değiştirir” diye düşünen milli görüş sevdalılarını ellerini vicdanına koyarak 1997’de milli görüş iktidarındaki bolluk ve bereket dolu günler için Saadet partisini desteklemelerini hemşerilerinden istedi.


Yorum Gönder

5 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. insanların hayatı ve maneviyatı ile küçük hesaplar kazanma uğruna çok kolay oynayabilen avukatlık kisvesi altında sahtekâr yüzlü bu gibi insanlardan Allah tüm müslüman alemini muhafaza eylesin. amin. Rabbim koçak gibi şeriyattan uzak maneviyatı şer dolu insanlardan bizleri muhafaza eylesin. kul hakkına dikkat.

    YanıtlaSil
  2. onay istendiğine göre hak yemek hak olarak görülmeye başlanmış. Allah af etsin.

    YanıtlaSil
  3. Onay isteyecek tabi her yerin bir kuralı var işinize gelirse. Bahsettiğiniz şahsa yönelik suçlamalara bir şey diyemem bilemem ama kul hakkı ve dini yorumunuza alet ediyorsunuz ama kusura bakmayın da şahsiyetiniz oturmamış galiba gerçek kimliğinizle bile yazamıyorsunuz. Sitenin onaya tabi yorumunu eleştirmeden önce kendinizin etik kurallarını eleştiriniz.

    YanıtlaSil
  4. yakup bey kesinlikle haklısınız. insanların dengesiz tahrikleri doğal olarak bizleri de kısmen de olsa dengesiz hale getiriyor. kusurumuzu mazur görün. Allah işlerinizde kolaylık versin. selamlar.

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !