Recent Comments

Hemşire Fahriye Tepe Son Yolculuğuna Uğurlandı

Konya Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Denetim hemşerilerinden Bozkırlı Hemşerimiz Fahriye TEPE, Aydınkışla köyü yol ayrımında geçirmiş olduğu kaza sonrası hayatını kaybetti.

Cumartesi günü gerçekleşen Kaza ’da Anne ve Baba hafif yaralarla kurtulurken Hemşire Fahriye kurtarılamadı. Nöbetine yetişmek için Cicek-Koçaş yolunda mıcırlı yola hızlı girmesi sonucu kontrolünü kaybettiği öğrenilen Merhuma Allah’tan rahmet ve Acılı Ailesine Başsağlığı dileriz.

Dün öğle namazına müteakiben Bozkır Merkez’de cenaze Namazı kılınarak Bozkır Mezarlığına defnedilen Merhumenin iş arkadaşları cenaze törenine katılarak mesai arkadaşlarını son yolculuğa uğurladılar.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin











Yorum Gönder

10 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Anne-Babasına ve Ümit kardeşime Allah(cc) sabr-i cemil ihsan eylesin. Gerçekten dayanması çok güç. Rabbim doğru yolundan ayırmasın cümlemizi.

    YanıtlaSil
  2. melek yüzlü arkadaşım mekanın cennet olsun annesi ve babasına allahdan sabır diliyorum...

    YanıtlaSil
  3. Mekanın cennet olsun...

    YanıtlaSil
  4. Mekanı Cennet olsun. Ailesinin başı sağolsun. Allah(cc) yardımcıları olsun.

    YanıtlaSil
  5. mekanı cennet olsun anne ve babasına Allah'dan sabır diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. çok melek bir ablaydı allah annesine sabır versin

    YanıtlaSil
  7. 2008 yılının haziran ayında antalya'da denizde boğularak 22 yaşında hayata veda eden kardeşim Ümit'in henüz acısı dinmemişken bu amansız kaza sonucu canımdan çok sevdiğim canım ablam fahriye tepe nin ölümüyle birkez daha yıkıldım. genç yaşlarında hayata veda eden kardeşlerimin arkasından yaşamak istemiyordum intiharı düşünmüştüm ama sonra anladımki bu ALLAH(cc)a karşı büyük bir isyandan başka hiç bir şey olamazdı.bu acımıda içime gömdüm ve sabretmeye çalışıyorum düşündümki beni hayata bağlayan iki varlığı asla unutmamam gerekirdi evet onlar annem ve babamdı Cenab Allah(cc)anacığımı bana bağışladı buna hamdolsun diyorum onuda alabilirdi ama almadı ve bana bağışladı evet o arabaya babamda binecekti ve son anda binmekten vaz geçti eğer babamda binseydi muhtemelen annemi ve babamıda kaybederdim ama cenab Allah onları bana bağışladı bundada bir hayır vardır dedim demekki ablacığım Allah(cc)'ın Çok sevgili bir kuluki yanlızca onu aldı evet ablam fahriye okadar iyi ve temiz bir kulduki insanlara yapmış olduğu iyiliklerle bir çok kişinin sevgi ve merhametini kazanmıştır bu anlamda bozkırımızdaki bir çok vatandaşımızında tıp faküttesindeki işlerinde önderlik etmiş ve hemşerileri için elinden gelen çabayı göstermiştir.onlara büyük bir aşkla büyük bir sevgi ile yardım etmiştir ve yaşasaydı daha büyük hizmetler edecekti.ve sayın bozkır halkı şunu iyi bilmenizi isterimki ablacığım sizleri okadar çok severdiki bu uğurda konya ile bozkır arasında gidip gelmekle canını vermiştir nöbete yetişmek için hızlı kullandığı aracıyla hayada gözlerini yummuştur. çünki bozkır dan vaz geçemiyordu. açık söylemek gerekirse ben bozkırı okadar sevmiyordum lütfen kimse beni yanlış anlamasın, hemşerilerimizin yoluna canım feda sizleri çok seviyorum fakat bozkır yaşanacak bir yer değil benim açımdan, emekli yatağı burada ben ve benim gibiler yapamayız.hayat şartları bizi bir şekilde sürüklüyor ister istemez.

    Ablam Fahriye!ye Allah'dan rahmnet ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum mekanı cennet olsun.cenazede göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı ablamı ve bizi yanlız bırakmadığınız için Allah(cc) hepiniz den razı olsun.
    beni bu numaralar dan arayabilirsiniz teşekkürler.
    0532 365 41 26 0543 772 36 56

    YanıtlaSil
  8. ama ne yapalım kaderden kaçamayız.benim için yapılacak tek şey var oda en kısa zamnda hayırlı bir kısmet bulup evklenmek eşim olacak kişi anneciğimin gelini değil öz kızı olacak .ablacığımın yokluğunu hissettirmeyecek.o benim ve ailem için çok değerli olacaktır.ablacığım bu yaz gelinlik giyecekti ama nasip değilmiş bu onun en güzel düğünü oldu cennetteki en güzel yerini aldığını inanıyorum inşallah öyledir
    lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizlerin desteklerinize ihtiyacımız var.ablamın bütün arkadaşlarına sesleniyorum sizden ricam anneciğimin yanında olmanız onu teselli etmeniz hepiniz onun birer fahriyesisiniz hepiniz onun birer kızısınız ve hepiniz benim kardeşim ablamsınız lütfen beni kardeşiniz gibi görün özellikle erkek kardeşi olmayan arkadaşlarına sesleniyorum yanlız değilsiniz hepinizin erkek kardeşi olacağım ve sizler için elimden ne geliyorsa yapacağım ve buradan anne baba ve
    kardeşlere sesleniyor lütfen evlatlarınıza sahip çıkın onları nerede olursa olsun yanlız bırakmayın.hep birarada olmaya çaba gösterin özellikle kızı olan ailere sesleniyorum lütfen kızlarınıza sahip çıkın onları nerede olursa olsunlar evleninceye kadar yanlız bırakmayınız.çünki onlar savunmasızlar ve desteğe ihtiyaçları var.Allah benim ve ailemin yaşadığı acıyı başka ailere vermesin bir tane ablam vardı şimdi 1000 tane ablam ve kız kardeşim oldu lütfen beni bir abi bir kardeş annemi anneniz babamı babanız olarak görün sık sık ziyaretlerinizi bekliyoruz.anneciğimin buna çok ihtiyacı var onu yalnız bırakmayın hepinizin göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür aderim hepinizden ALLAH razı olsun bir kez daha anladımki ablamın ve ailemin seveni çok muş Ablam Fahriye ve kardeşim Umut bozkır sevdalısı gençlerdi bu yüz den bundan sonra türkiyenin yada dünyanın neresinde olursam olayım memleketim bozkırı yanlız bırakmıyacağım her fırsatta ziyarete geleceğim ve söz veriyorum İnşallah Bozkır için elimden ne geliyorsa yapmaya çaba göstereceğim ablam Fahriye ve Kardeşim Umutun anılarını yaşatacağım...

    YanıtlaSil
  9. Bu acı haberi okuyanların, duyanların hepsi ne kadar acı çekse de ailenin acısı hafiflemez.. Bu acının insan dilinde tarifi de yoktur tesellisi de.Allah ailesine sabır versin.Şükretmeliyiz ki Allah, merhumenin bedenini ailesine ve Bozkır halkına bağışladı..Öyle aileler var ki evlatlarının, kardeşlerinin bir tek saç telini dahi bulup gömseler acıları dinecek ama maalesef yok.. Geçmişte yaşandı. Bir aileye siyah bir poşet içerisinde yanmış ezilmiş bir kaç et parçasını "bu sizin sevdiğinizin" diye teslim edilirken anne sarıldı poşete.. evladım diye...Ve unutmamalıdır ki "ölüm insanoğluna verilmiş en büyük nimettir"

    YanıtlaSil
  10. abla unutmadık seni sen hep içimizdesin...

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !