Recent Comments

Bozkır MYO. Yeni Eğitim Öğretime Hazır.

Okul yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, yeni sezona tertemiz, çevre düzenlemesi yapılmış, eksikleri giderilmiş bir şekilde girmeyi hedefliyorlar.

Okul bahçelerindeki arka kısma 2008 Nisan ayında dikilen 200 civarındaki ağaçlara damlama sulama sistemi kurulduğu, okul arkasına 650 m2 blokaj kilitli taş döşemesi yapıldı. 68 kw’lık güçlü bir jeneratör kazandırıldı. Okulun yakıt sistemi kalyak’tan kömürlü sisteme geçirildi, Ağaçlar, çimler elden geçirilmiş. Banklar ve Okul dış cephesi komple boyanmış bir şekilde Bozkır Meslek Yüksek Okulu yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmiştir.

Okul yönetiminin kendi gayret ve çabaları dahilinde dışarıdan temin edilen motor takımlarını getirdiklerini, öğrencilerin ise bu parçalar üzerinde pratik yaparak kendilerini 2 yıl içinde motor bobinaj sarabilecek, kapasiteye taşıdıklarını otomasyon laboratuarının da okula kazandırıldığını son teknolojik gelişmelerden yararlandıklarını belirttiler. Bunun büyük bir başarı olduğunun altını çizen okul yönetimi, tek isteğimiz buraya gelen öğrencilerin boş bir şekilde değilde tam donanımlı bir şekilde tekniker statüsü kazanarak okuldan mezun olarak okuldan ayrılmalarını istiyoruz dediler. Mezun verdikleri öğrenciler arasından değişik kurumlarda şu anda görev yapan elemanların olduğunu ve bunun kendileri için gurur verici olduğunu belirttiler.

Okul yönetiminin Bozkır’da okuyan ve durumu iyi olmayan ailelerinden hiçbir şekilde geliri olmadığı halde okumaya gayret gösteren öğrencilerin olduğunu, bunun için, Bozkır halkı, Bozkır Sivil toplum kuruluşları, Bozkır Dernekleri ve Bozkır Vakıflarından bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını istediler. Okul yönetimi olarak kendilerinin ihtiyaç sahibi öğrencilere ellerinden geldiği kadar yardım ettiklerini ama hepsine yetişemediklerini belirtirken bu görevin Bozkırlı olarak hepimize düştüğünü belirttiler.

Yüksek Okul idaresi ve akademik personeli  yeni öğitim öğretim yılında okulumuzu tercih ederek yeni kayıt yaptıracak olan öğrencilerimize  daha kaliteli bir hizmet vermenin  heyecanı ile yeni öğrencilerini bekliyorlar.

Kaynak:Bozkır Gndem Gazetesi
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !