Recent Comments

Selçuklu Köprümü Geri İstiyorum Kampanyası başladı.

Alicelik.org Web Sitemizin imtiyaz sahibi Ali ÇELİK abimiz önemli bir gündem maddesinde kamuoyu oluşturdu. Eski tarihi köprümüzün üstündeki Beyaz Beton olması lazım bu korkuluklar yerine önceki demir yapı haline getirilmesini istiyor.

Moskova’daki işadamı Kerim TURGUT projenin maddi kısmını üstlenmiş durumda. Kamuoyu oluşturulup idari mercilerinin de onayı alınarak proje başlayabilecek konumda.

Konya’da Alâeddin tepesinde tarihi bir kazı yapılıyor şuan itibariyle gizlenmiş altta kalmış bir değer gün yüzüne çıkıyor. Bizlerse ortada duran tarihi değerimizin biçimini bozup görünüşünü bozuyoruz.

Sırıstat Haber Merkezi ekibi olarak çalışmayı takdir ediyoruz. İnşallah istenilen amaca ulaşır ve Fotoğraflarda görmüş olduğumuz demir korumalar köprüyü eskisi gibi çevreler.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN
Fotograflar: Ali Çelik Arşivinden

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. o korkuluklar sökülürken ben o kadar üzülmüştüm.Demir korkuluklar tamamiyle el işçiliğidir.Bir tek kaynaklı ek bulamazsınız.O dönem bunlar sökülüp yerine neydiği belirsiz şimdiki nesneler yapılırken bende dahil dönemin yöneticilerine ayak direyip karşı çıkmadık,şimdi kampanya başlatacağız öylemi.Buna gülmezlermi sizce?Bunu yapan yaptı da Yaptıran nasıl yaptırdı.Bildiğim kadarıyla o köprü koruma altında olması gerekir.Tabiat varlıklarını koruma bölge kurulu buna nasıl müsade etti acaba.Bunu sorgulamak gerekir.Saygılar.

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !