Recent Comments

Başkan Uyar’dan hükümete teşekkür

Aralık 2010 tarihin de yaşanılan sel felaketinin yaraları hızla sarılmaya devam ederken, Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar, Bozkır Postası aracılığıyla hükümete teşekkür etti.

Geçtiğimiz Aralık ayında yaşanılan sel felaketinin arkasından, hükümetin hızlı bir şekilde yapmış olduğu yardımları değerlendiren, Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar, hükümetin bu konuda göstermiş olduğu ilginin memnuniyet verici olduğunu kaydetti.
Başkan Mustafa Uyar, başta Kaymakamlık ve Belediyelerimize yapılan yardımların toplamının 820 bin lira olduğuna dikkat çekti. Hükümetin yaşanılan sel felaketi karşısında gereğini süratli olarak yapmasının ise acıları hafiflettiğini belirtti.
Belediye Başkanı Mustafa Uyar, gelen yardımın 220 bin TL’sinin Bozkır Belediyesine 225 bin TL’sinin ise Kaymakamlık vasıtası ile mağdur olan vatandaşlara dağıtıldığını açıkladı.
Başta Sorkun ve Dere beldelerine 70’er bin lira nakdî yardım yapılırken diğer sekiz beldeye ise 30’ar bin TL yardım yapıldığının altını çizen Başkan Uyar; “ Hiçbir fark gözetmeden çok acil olarak yardımları ulaştıran başta hükümetimiz ve Sayın Bakanlara ilçem adına gönülden teşekkür ederim” dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Uyar, Ocak ayı başında Afyonkara-hisar’daki Park Hoteldeki Bakanlar ile yapılan görüşmelerde, Bozkır ilçesinin birçok önemli projelerinde destek sözü aldığını da ifade etti. Bunun da çok memnuniyet verici bir gelişme olduğunu belirten Başkan Uyar, bu konuda ise hükümete ayrıca teşekkür etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !