Recent Comments

Bozkır Devlet Hastanesinde uzman doktor sayısı arttı.

Bozkır Devlet Hastanesinde uzman doktor sayısı arttı. Böylece İlçemiz Devlet Hastanesine anestezi uzmanının da gelmesiyle birlikte her türlü cerrahi müdahalelerin yapılabileceğini başhekim Dr. Faruk Altınok gazetemize açıkladı.

İlçemiz Devlet Hastanesinde uzman doktor sayısı beşe çıktı. Hastanemizde Uzman Doktorların beşe çıkması nedeniyle gazetemiz Bozkır Postasına açıklama yapan Bozkır Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Altınok açıklamasında; “Daha önceleri ameliyat gerektiren durumlar da anestezi uzmanı eksikliğinden hastalarımızı Konya’da bulunan hastanelere sevk ediliyordu. İlçemiz hastanesine gelen uzman doktorlar arasında anestezi hekiminin olması ile büyük bir eksikliğimiz giderilmiştir” dedi.
İlçemiz hastanesinde uzman doktor sayısının artmasını olumlu olarak değerlendiren Başhekim Altınok, başta Anestezi uzmanı olmak üzere Genel Cerrahi, Çocuk Hastalıkları, İç Hastalıkları ve Kadın Doğum Hastalıkları uzmanı hekimleri ile Bozkır ve çevresinde bulunan hastalara müdahalenin daha da kolay olacağını belirtti.
Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Altınok; “Amacımız Bozkır’daki hasta vatandaşlarımızı başka yerlere sevk etmeden aynı kalitede hizmeti verebilmektir. Uzman doktor sayısının artması ile bu sıkıntının giderileceğine de inanıyoruz” dedi.
Anestezi Uzmanı Türksan Antike, Genel Cerrahi Uzmanı Türkan Karaboğa, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Selma Aktaş, İç Hastalıkları Uzmanı Selma Tekekoğlu, Kadın Doğum Hastalıkları Uzmanı Mehmet Zahran ise gazetemize yaptıkları açıklamalarında, yirmi dört saat görev başında olduklarını ve sağlıkla ilgili Bozkır halkına ellerinden gelen her türlü hizmeti vereceklerini açıkladılar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !