Recent Comments

İstanbul'da ki Kuşçalılar Yılın İlk Toplantısını Yaptılar.

İstanbul’da yaşayan Kuşcalılar, yılın ilk toplantısını, 01 Ocak 2011 Cumartesi günü, İstanbul Bahçelievler’deki Bozkırlılar Vakfı’nda yaptılar.
İstanbul’da yaşayan Kuşcalılar, her ayın ilk cumartesi günü, bozkırlılar Vakıf merkezi’nde toplanma geleneğini sürdürmekteler.  Daha önceki yıllarda, her ayın son cumartesi günü, bir Kuşcalının evinde yaptıkları toplantıyı, üç yıldan bu yana; evlerin yeterli olamamasından dolayı, Bozkırlılar Vakfı’nın Bahçelievler’deki vakıf merkezinde yapmaktalar.



Birkaç toplantıdan beri konuşulmakta olan, ‘resmi dernek kurma’ , bu toplantıda hayata geçme aşamasının ilk adımı atıldı. Dernek kurucusu olmak isteyenlerden, resmi evrakları, 15 Ocak 2011 Cumartesi gününe kadar, kurucular kurulu üyelerine vermeleri talep edildi. İlk etapta, Mehmet Ali Tekin, Çetin Öğütçüoğlu, Veli Karamıklı, Halil Aydın, Mehmet Çelik, Ramazan Dur ve Ziya Yetişen evraklarını teslim ettiler.

Yoğun bir katılımın gözlendiği toplantı, Kadir Sarıyar (Pelteci Kadir)’in ve geçmişlerimizin ruhuna Hafız İsmail Gül, Hafız Yakup Gül ve Mehmet Ali Tekin’in Yasin Suresi okumasının ardından, Recep Aydın’ın yaptığı dua ile toplantı sona erdi.


Kaynak:KuscaKoyu.Net


Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Allah utandırmasın.

    Daş diye gavradığınız altın olsun.

    Vakıf adam,rahmetli Musa Çavuş (Gül)amcamızın köylüleri.

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !