Recent Comments

AK Parti adayları ilçelerde


Büyük bir ilgi ile karşılanan AK Parti heyetleri gittikleri yerlerde AK Parti’nin 8,5 yıllık icraatlarının yanı sıra planlanan yatırımlar, bölgenin sorunları ve Türkiye’nin 2023 Vizyonu konularında bilgi veriyor.
 
AK Parti İl Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin organizesinde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Konya Milletvekili Adayları, ilçe programlarına başladı. Program kapsamında milletvekili adayları; Meram, Selçuklu ve Karatay’ın yanı sıra taşra ilçeler Yunak, Bozkır, Seydişehir, Ereğli ve Beyşehir’i ziyaret ederek 12 Haziran için destek istedi. Milletvekili adaylarının yanı sıra il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, il gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinden oluşan ekipler; AK Parti ilçe başkanlıkları, oda, sendika ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Pazar ve vatandaş ziyaretleri yapıyor. Büyük bir ilgi ile karşılanan AK Parti heyetleri gittikleri yerlerde AK Parti’nin 8,5 yıllık icraatlarının yanı sıra planlanan yatırımlar, bölgenin sorunları ve Türkiye’nin 2023 Vizyonu konularında bilgi veriyor.
MUSTAFA KABAKÇI: 2023 HEDEFLERİNE DAHA ERKEN ULAŞIRIZ
Bozkır’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Konya Milletvekili ve Adayı Mustafa Kabakçı ve Hüseyin Üzülmez, 12 Haziran Genel Seçimleri’ni Türkiye’nin 2023 Vizyonu bağlamında çok önemsediklerinin altını çizdi. Kabakçı; “AK Parti olarak Türkiye’nin 2023 Vizyonu’nu çok önemsiyoruz. Güçlü bir ekonomi, bağımsız bir adalet mekanizması ve sağlıkta, eğitimde bilim ve sosyal hayattaki gelişmeler Türkiye’yi dünyada en güçlü ülkeler arasına sokacak. Öyle görünüyor ki bizler 2023 hedeflerine çok daha erken varacağız. Türkiye iyi yolda. Bu AK Parti iktidarı ve sizin sayenizde oldu. Şimdi bir kez daha diyoruz ve sizden destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
HÜSEYİN ÜZÜLMEZ: EKONOMİMİZ ÇOK İYİ YOLDA
AK Parti’nin 2023 Vizyonu için 12 yıllık hedef koyduğunu belirten AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Üzülmez ise; “Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde farklı bir Türkiye düşlüyoruz. İlk 4 yılda, ikinci 4 yılda ve üçüncü 4 yılda neler yapacağız ve Türkiye 2023’te nerede olacak bunu herkes görecek. Kısacası 12 yılda çok şey başaracağız. Ancak desteğinize ihtiyacımız var. Sizlere güveniyoruz. Siz bize destek verin. Yepyeni ve tamamen bir sivil anayasamız olsun. Dünya’da sayılı güçlü ülkeler arasındaki yerimizi alalım” dedi. [Memleket]


Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !