Recent Comments

U 17de perde açılıyor

Amatör futbolda yeni sezon heyecanı dün oynanan U 15 Ligi maçları ile başladı. U 17 Liginde ise heyecan bugün başlıyor.



Amatör futbolda yeni sezon heyecanı dün oynanan U 15 Ligi maçları ile başladı. U 17 Ligi’nde ise heyecan bugün başlıyor. Zorlu maratonun ilk gününde 9 karşılaşma oynanacak.




Amatör futbolda heyecan dün U15 Ligi’nde oynanan maçlarla başlarken, U17 Ligi’nde de perde bugün açılacak. 2 Nolu Saha’daki günün ilk maçında Kara Kartallar ile Konya İdmanyurdu karşılaşacak. Saat 10.00’da başlayacak bu maçın ardından Havzanspor ile Ç. Çumra Belediyespor karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’de ise İhsaniye Gençlerbirliği ile Akşehir Gençlikspor 3 puan mücadelesi verecekler.



Şehit Muharrem Samur Stadı’nda saat 10.00’da başlayacak maçta 1905 Ultraaslanspor ile Telekomspor karşı karşıya gelecek. Saat 12.00’de Konyaspor ile Demirspor kapışırken, 14.0’de de Konya Gençlerbirliği ile Akşehir Belediye Kültürspor karşılaşacak. Selçuklu Belediye Sentetik Saha’da saat 11.00’de Selçuklu Belediyespor ile Torku Şekerspor maçı oynanacak. İlçede ise 2 maç var. Bozkır Gençlerbirliği evinde Tümosanspor’u ağırlarken, Akşehir Endüstrispor da Selçukspor’u konuk edecek. Maçlar 14.00’de başlayacak.



POTADA 5 MAÇ OYNANACAK



Minik ve Küçük Erkekler Yerel Basketbol Ligi’ne bugün oynanacak maçlarla devam edilecek. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek günün ilk maçında minik erkeklerde Konyagücü ile Selçuklu Belediyespor karşılaşacak. Mücadele saat 11.30’da başlayacak. Küçük erkeklerde ise saat 13.00’de başlayacak maçta Genç Selçuk Üniversitesi ile Ulusoyspor kapışırken, bu maçın ardından da Selçuk Üniversitesi ile Alınterispor karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da start alacak mücadelede Konyagücü ile Diltaş Spor galibiyet için ter dökecek. Günün son maçında da Pemspor ile Selçuklu Belediyespor kozlarını paylaşacak. Maç 17.30’da başlayacak. Öte yandan Konya’da bugün otodrag yarışı heyecanı yaşanacak. Dahası, Mahalli Otodrag Yarışı bugün gerçekleştirilecek. Saraçoğlu Drag Pisti’nde yapılacak yarışlar saat 08.30’da başlayacak.


MERHABA

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !