Recent Comments

İlçemiz Bozkır'da Gizli Buzlanmaya Dikkat


İlçemiz Bozkır’da kar yağışının ardından kayganlaşan yollara dün ikindin başlayıp sabah saatlerine kadar hafif hafif atıştıran kar yağışı sonrası kar altı gizli buzlanma yaşandı.


Vatandaşlarımızın Elleri serbest bir şekilde yürümeleri olası kayma durumlarında dengelerini korumaları açısından önemlidir. Edindiğimiz bilgilere göre Konya Ereğli’de de gizli Buzlanma sonrası bir araç trafik kazası geçirdi ve bir can kaybı yaşandı.


Ara ara hafif şekilde yağışlarla beraber ilçe merkezinde Bozkır Belediyesi Ekipleri tarafından ana caddelerde kumlama çalışmaları yapılmaktadır.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN

Etiketler

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. bırakında gizli buz olsun cukurlarda biriken sular donuyor onun üzerinede kar yagıyor jilet gibi kaygan oluyor. neden mahalle aralarınada kum atılmıyor. O MAHALLELER BELEDİYELİK DEĞİLMİ. mahalle aralarındanda insanlar veya taşıtlar geciyor hiç düşünüyorlarmı hadi aypagı kaysa veya taşıtı kaysa duvara veya bir insana vursa iyimi olur bence mahalle aralarıda kum veya tuz atılmalı

    YanıtlaSil
  2. bırakında gizli buz olsun cukurlarda biriken sular donuyor onun üzerinede kar yagıyor jilet gibi kaygan oluyor. neden mahalle aralarınada kum atılmıyor. O MAHALLELER BELEDİYELİK DEĞİLMİ. mahalle aralarındanda insanlar veya taşıtlar geciyor hiç düşünüyorlarmı hadi insanların ayakları kaysa veya taşıtı kaysa duvara veya bir insana vursa iyimi olur bence mahalle aralarıda kum veya tuz atılmalı

    Kaynak SHM: http://www.siristat.com/2012/01/ilcemiz-bozkrda-gizli-buzlanmaya-dikkat.html#ixzz1l1uaOHQq

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !