Recent Comments

Meram Kozağaç Spor Kulübü’den Büyük Başarı

24 Mart Cumartesi günü 100.Yıl Spor Salonunda açılış Seremonisi ile başlayan İşitme Engelliler Güreş Türkiye Şampiyonası 115 Sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

İşitme Engelliler Güreş Türkiye Şampiyonasında Konyalı sporcularımız Serbest ve Greko-Romen stilde 7 Birincilik, 3 İkincilik ve 5 tane'de üçüncülük madalyası kazanarak önemli bir başarı elde etmişlerdir. İlimiz adına şampiyonaya katılan Meram Kozağaç Spor Kulübü 3. Birincilik 3. İkincilik ve 4 Üçüncülük madalyası kazadı ve Genel klasmanda takım halinde Yıldızlar kategorisi Serbest sitilde Türkiye 2. si Yıldızlar Grekoromen sitilde Türkiye 3. sü ve Büyükler grekoromen sitilde Türkiye 7. olarak büyük bir başarıya imza atmıştır.



Meram Kozağaç Spor Kulübü ve milli Takım antrenörü Halil Karaçor Yaptığı açıklamada: Başarımızın arkasında özverili çalışma ve velilerin desteginin olduğunu kamuoyundan bu sporculara destek olması halinde dünya çapında başarılar elde edebileceklerine değinerek bu kadrodaki iki sporcumuz zaten bundan önce Ermenistan’da düzenlenen Avrupa işitme engeliler güreş şampiyonasında Cemil Kurbi’nin Avrupa 2.si ve Avrupa 3.lüğü Mehmet Uysalın da Avrupa şampiyonluğu bulunduğunu hatırlarak hedeflerinin dünya şampiyonasında başarı olduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Muammer Tunahan ise antrenörlerini ve sporcularını bu büyük başarılarından dolayı tebrik ederek Başarılı sporcularına Konya kamuoyundan iş adamlarından ve konyayı yönetenlerden destek beklediğini söyledi.



Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !