Recent Comments

Hemşerimiz Ali Kemal Karakaş Roman Kitabı Yazdı


Bozkırlı hemşerimiz Şakir Karakaş’ın Karaman Fen Lisesinde okuyan oğlu Ali Kemal Karakaş ‘Türkistan Gülleri’ adıyla roman kitabı yazdı.

Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Şakir Karakaş’ın oğlu olan Ali Kemal Karakaş öğretmenlerinin ve arkadaşlarının desteğiyle Türk Kültürünü konu olan bir roman yazdı.




Hemşerimiz Ali Kemal Karakaş muhabirimize yaptığı açıklamada; ‘’Romanın içeriğinde Türkistan’da yaşayan üç genç arasında geçmektedir. Cilasin, Çağatay ve Alperen, manda ve himaye altında olan vatanlarını kurtarma peşinde. Acı, tatlı birçok olayın gerçekleştiği romanımda reenkarnasyonik bir efsane ayrı bir boyutta taşımakta seyrini.Kara Şaman Aybüke ve Cilasin’in peşinde ….Cilasin ise bir yandan vatan aşkıyla, öte yandan yüzyıllar süren Aybüke aşkıyla yanıp tutuşmakta….Çağatay ve Alperen ise her geçen gün mum gibi eriyip tükenmekte ….Pek alışılmış olmayan sembolize romanımı zevkle okuyacağınız umut ediyorum’’ Şeklinde sözlerini tamamladı.


Bozkır Postası Gazetesi olarak; Bozkırlı hemşerimiz Şakir Karakaş’ın Karaman Fen Lisesinde okuyan oğlu Ali Kemal Karakaş’ı tebrik eder diğer gençlerimiz için bir örnek olmasını dileriz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !