Recent Comments

HENÜZ BİR MÜJDE YOK

Bunlardan biriside yeni tayini çıkıp giden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdoğan beydi. Bozkır’dan memnun ayrıldığını ve çok güzel anıları ve derin dostlukları olduğunu anlattı. Doğrusu bizde Erdoğan beyden memnunduk. İlçemize bir çok kazanımlar sağladı, Allah kendisinden razı olsun, yolu açık olsun. Umarız daha yüksek makamlarda görürüz kendisini…

Vedalaşırken ayak üstü konuştuk müdürümüzle, zorunlu eğitim bölgesi olmamız için çok çabalamıştı, bir sonuç alındımı dedik. Konu hakkında henüz bir gelişme olmadığını öğrenince üzüldük. Sürekli yazıyoruz, ilçemizin hem eğitim açısından gelişmesi hemde ekonomik ve nüfus açısından gelişmesi için bölgemizin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi zorunlu bölge kapsamına alınması gerekiyor. Daha öncede yazmıştım, ilçemizden göçlerin büyük sebebi eğitimin yetersizliğinden kaynaklanıyor. AKP ilçe başkanımızın da bu konuda çalışmalar yaptığını biliyoruz, dahası ilçemize gelen siyasilere her defasında bu konunun hatırlatıldığınıda duyuyoruz, ama henüz bir gelişme olmaması umudumuzu kırıyor.

İlçemizin eğitimin dışında, sağlık konusunda da bir an önce zorunlu bölge kapsamına alınması gerekiyor. Geçici olarak insaniyet namına da olsa ilçemize gelip hizmet eden doktorlarımıza teşekkür etmek gerekiyor, ancak kalıcı ve sürekli ilçemizde bulunan doktorlarımızın olması için zorunlu bölge olmamız şart. Geçmişte de bugünde yaşanan sıkıntıların büyük bölümünün aşılacağını biliyoruz.

İki hayati konunun ivedilikle halledilmesi için Ankara’ya yoğun bir talep ve baskı yapılması gerekiyor.Yoksa kimse ağlamayan bebeğe emzik vermez. Biz Bozkır halkı olarak topluca Ankara’ya gitmeye hazırız. Gerek görülürse, siyasilerimiz isterlerse koca bir ilçe Ankara’ya çıkartma yapabiliriz. Siyasilerimiz bu konuda asla yalnız değillerdir. Bize “haydi” demeleri yeterlidir. Ancak buna gerek kalmayacağını ve bu mâkul ve yapılabilir taleplerimizin siyasilerimiz eliyle karşılanacağını umut ediyoruz. Yinede bizler Bozkırlılar olarak desteğe hazırız.

Sadece Bozkır’da ikamet edenlerin değil tüm Bozkırlıların bu konu üzerinde ellerinden geleni yapmalarının, her ortamda bu konuların dile getirilmesininde etkili olabileceğini düşünüyoruz. Yoksa şimdi ki haliyle devam ederse ne Milli eğitimde ne de Hastanemizde sorunlar bitmeyecek ve bu iki konu diğer tüm sorunlarımızdan daha önemli ve çağdaş bir yaşamın olmazsa olmazlarıdır. Bu konularda AKP ilçe teşkilatımızdan umutla bir müjde bekliyoruz… İnşallah umutlarımız başka baharlara kalmaz….

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !