Recent Comments

Feshanede Bozkırlılar Vakıf Standına Yoğun İlgi



KONSİAD tarafından “İki Başkent Buluşuyor'' sloganıyla 13-16 Eylül arası düzenlenen, Konya'nın kültürünü, ekonomisini ve ticaretini anlatan stantların yer aldığı ''I. KONEXPO Sanayi ve Kültür Fuarı'' İstanbul'da yoğun ilgi gördü.
Feshanede Vakıf Standına Yoğun İlgi
KONSİAD tarafından “İki Başkent Buluşuyor'' sloganıyla 13-16 Eylül arası düzenlenen, Konya'nın kültürünü, ekonomisini ve ticaretini anlatan stantların yer aldığı ''I. KONEXPO Sanayi ve Kültür Fuarı'' İstanbul'da yoğun ilgi gördü. 4 gün boyunca farklı etkinliklerin düzenlendiği  fuarda Bozkırlılar Vakfı tarafından açılan stant büyük ilgi gördü.
Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği'nce (KONSİAD), Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 13 Eylül’de düzenlenen açılış törenine Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Konya protokolünden çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.
Fuarın son günü yurtdışı gezisinden direk olarak fuarın yapılmış olduğu alana gelen Dışişleri Bakanımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu standımızı ilgi ile inceledi. Vakıf şeref defterimizi de imzalayan Bakanımız vakfımızın faaliyetlerini yakından ilgi gösterdi.
Haliç Salonu'nda yer alan Bozkırlılar Vakfı'nin standı katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Ziyaretçiler, stantta yer alan Bozkır Sancağı, Bozkır haritası ve Vakfın yapmış olduğu  hizmetlerini anlatan Vakıf bülteni  ilgiyle incelendi.
Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, İller Bankası Genel Müdürü Ahmet Candan ve çok sayıda protokol mensubu Bozkırlılar Vakfı standını gezdi. Vakıf Başkanı ve Yönetim  kurulu üyeleri standı ziyaret eden protokol üyeleri ve diğer ziyaretçilerle yakından ilgilendiler.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !