Recent Comments

Kamil Kandemir Kaza Geçirdi, Acı Trafik Kazası

Bozkır Set Sürücü Kursu Sahiplerinden Kamil Kandemir Kaza Geçirdi.

Geçirdiği trafik kazası sonucu Kamil Kandemir Ağır yaralı olarak kurtulurken, Kazada araçta bulunun çocukları ve Hanımı vefaat etmiştir.

Yaralı hocamıza acil şifalar diliyoruz. Merhum çocuklarına da Allah'tan Rahmet Dileriz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN






Kaza Yeri Videosu;

http://video.siristat.com/2012/09/feci-kaza-yerinin-video-gorunumleri.html

Ulusal Basından Detaylar;

Konya'nın Seydişehir ilçesinde hafif ticari araç, otomobil ve kurtarıcı kamyonetin karıştığı trafik kazasında 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kamil Kandemir idaresindeki 42 RF 194 plakalı otomobil, Seydişehir-Konya karayolunun 5. kilometresinde Remzi Sakin'in kullandığı 01 YD 414 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Daha sonra 42 RF 194 plakalı otomobil, Bekir Gündüz yönetimindeki 42 K 5522 plakalı kurtarıcı kamyonetle çarpıştı.
Kazada, otomobil sürücüsü Kandemir'in eşi Aysel, oğlu Mustafa (14) ile kızı Zeynep Betül Kandemir (1) ve yeğeni Büşra Şengül (16) hayatını kaybetti.

Kazada her üç aracın sürücüsü Kandemir, Gündüz ve Sakin ile kurtarıcıda bulunan Durmuş Gündüz yaralandı.

Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kamil Kandemir, hava ambulansı ile Konya'ya sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Seydişehir Haber Web Sitesi Fotoğrafları;







Etiketler

Yorum Gönder

3 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. ALLAH YARDIM ETSİN KALANLARINA,ÇOK ÜZÜLDÜM ,AYSEL ABLA ESKİ KOMŞUMUZDU,İNANAMIYORUM YA SANKİ OKUDUĞUM HABER YALAN GİBİ,KONDURAMIYORUM ,YAKIŞTIRAMIYORUM,KAMİL BEYE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM,TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR İNŞALLAH ALLAHIM ONA DAYANMA GÜCÜ VERSİN,UYANINCA ÇOK ZOR ÇOK

    YanıtlaSil
  2. ölüm güzel olmsaydı ölürmüydü peygamberler önemli olan imanla gitmek hepimizin gidecegi ahiret yurduna kimi erken kimi geç allah imandan ayırmasın aysel arkadaşimada cennet makamları nasip ettin ailesine sabır versin aysel arkadaşim sabırlı birisiydi o çok güzel bir insandı rabbim bizden çok seviyormuş güle güle arkadaşim işallah rabbim bizleride cennetinde buluştursun en önemli nokta insanlar servetine servet katarkan ölümü de düşünsüler bize ibret olan ölümü unutmasınlar YÜCE ALLAH beni unutanı bende unuturum diyor bizler unutulan olmayalım insanlık dogubta yaşamak degil sadece bir beden taşimak degil insansan insanın kiymetini bil uyrken huzurla yatabildiysen düşenin elinden tutabildiysen işte sen ozaman insansın iyilik cennete kötülük cehenneme götürür cennetide istiyorsan iyi olki iyi anılasın namazı kılki kurtulasın kul hakkı yemeki huzur bulasın işte sen ozaman müslümansın ALLAHIN diledigi kul olma yolun dasın

    YanıtlaSil
  3. ALLAH RAHMET EYLESİN

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !