Recent Comments

Yöresel Günlerde Sorkun İzlenimleri;


İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nin 9.nu düzenlediği ”Yöresel Günler” etkinliğine, İstanbul Konya Bozkırlılar Derneğinin daveti üzerine üyesi olduğumuz Konya Bozkır ve Çevresi Dernekleri Federasyonu olarak katıldık.

Federasyonu temsilen Bozkırlılar Derneği Başkanı ve Federasyon Başkanı Burhan Yılmaz, Çağlayan Dernek Başkanı ve Federasyon Başkan Yardımcısı Abdülkadir Seyrek,Sorkun Dernek Başkanı ve Federasyon Saymanı Hüseyin Çetin, Soyucak Derneği adına Delege Hüseyin Ünal ve Harmanpınar Dernek Başkanı Hacer Karahan, 25 Eylül/2012 günkü etkinliğe katılmışlardır.
Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Murat Aydın, Bozkır Belediyesinin(Kardeş Belediye) ihtiyacı olan araç gereç gibi her türlü desteği verebileceğini ifade etmiştir.
25 Eylül 2012 günü meydana gelen terör olayları nedeniyle gece eğlencesi iptal edilmiştir.
Bozkır Saz Ekibi bir kaç kahramanlık türküleri okudu.Protokol konuşmaları yapıldıktan sonra da şehitlerimiz için mevlüt okundu.Törende böylece son buldu.
Konya’dan gelen misafirleri ağırlayan iş adamlarımızdan Şevki Ataoğlu’na,Bozkır Mevlana Lokantası’na ve İstabul Bozkırlılar Derneği Başkanı Ahmet Ayyıldız’a teşekkür ederiz.
İstanbul gezimizi, Bozkır Ekibi kendi araçları ile geçekleştirdi.Ekip arkadaşlarımıza
ayrı ayrı teşekkür ederiz.Özverili çalışmalarından dolayı da ayriyeten kutluyorum.
Bozkır’ımızın yüzünü güldürmeye devam etmeleri; bizleri, ziyadesiyle memnun edecektir.
Hazırlayan:Hüseyin Çetin-SorkunDer Başkanı
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !