Recent Comments

Bozkır Ak Parti 29. Danışma Meclis Toplantısı Gerçekleşti.





Geçtiğimiz hafta cumartesi günü yeni belediye düğün salonunda Ak Parti Konya milletvekili kerim Özkul’un katılımı ile Bozkır 29. Danışma meclis toplantısı gerçekleşti.
Katılımcılar arasında İl genel başkan vekili Ali Selvi, İl başkan vekili, Büyükşehir başkan vekilinin yanı sıra belde belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan toplantıda konuşmacı olarak Ali Selvi ve Kerim Özkul yaptı.
Ali Selvi konuşmasında; “ Şimdiye kadar hükümetimizin öncülüğünde her zaman hayırlı işler oldu ve olmayada devam edecek. Bildiğimiz üzere büyükşehir yasası kesinleşti. Kesinleşen bu yasa ile 29 il sınıf geçti, Konyamızda bu iller arasında. Yani Konya
merkezde bulunan Meram, Selçuklu, Karatay ilçeleri neyse nasıl hizmet alıyorlarsa Bozkırımızda bundan sonra öyle hizmet alacak, almaya da hakkı var. Bunu hep beraber yaşayıp göreceğiz. Sıcak asfalttan, kanalizasyona kadar her bir ilçemiz bu tür hizmetlerden yararlanacak. Daha modern bir şekilde yaşayacağız. “Dedi. Selvi daha sonra bütçe gelirleri, kapanacak olan belde belediyeleri, kapanan belediyelerin mahalle olması, Kop’un konya’ya faydaları, Büyükşehir yasası ile Konya’nın yüz ölçümüne göre gelirinin daha da artacağı konu başlıklarından bahsetti.
Ak Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul konuşmasında;
“ Hükümetimizin icraatlarının hiçbiri boş değildir. Hepimiz yaşayıp görüyoruz. Ama bunların içinde en önemli olanlardan birisi bilindiği üzere Büyükşehir yasasıdır. Bu yasanın temel felsefesinde yapılan yatırımlar belediyelerin (kırtasiye, araç gereç, ekipman, işci giderleri vb.) gibi cari yartırımlar değilde, kalıcı yatırımlara ayrılacaktır.
BOZKIRA AK PARTİ MÜHRÜNÜ KAZANDIRALIM!
İnşallah 2014 yılında yapılacak olan belediye başkan seçimlerinde hep birlikte bozkırımıza da Ak Partili bir belediye başkanı seçeriz. Temennimiz bundan yanadır. Şimdiye kadar Bozkır’da bunu başaramadık ama başaracağız. Ak parti mührünü bozkırımıza da  kazandıracağız. Birbirimizi üzmeden bunu 2014 seçimlerinde gerçekleştireceğiz. Bundan sonra artık yeni  belediye  yasası ile Su, Kanalizasyon, Yol gibi büyük projeler Büyükşehir belediyesine ait olacak. Bundan merkez ilçe belediyeleri nasıl yararlanıyorsa diğer ilçelerimizde aynı şekilde yaralanacak. Diğer kalan ufak projeleri ise ilçe belediyelerimiz yapacak. İlçe belediyelerimizin üzerinden büyük bir yükü almış olacağız. Şeklinde konuştu. Son olarak sinevisyon gösterisi ve soru cevap kısmına geçildi. Sorunlar dinlendi.




Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !