Recent Comments

Bozkır Ak Parti 33. Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Bozkır Ak Parti 33. Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti 33.Danışma Meclisi toplantısı Bozkır Belediye Düğün salonunda geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi
AK Parti 33.Danışma Meclisi toplantısı  Bozkır Belediye Düğün salonunda gerçekleştirildi.


Bozkır'da gerçekleştirilen 33.Danışma toplantısına AK Parti Konya Milletvekil Hüseyin Üzülmez,Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Dündar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Genel Meclisi Üyeleri Tahir Erbil,İbrahim Gün, Ramazan Özkaya,Hayri Ak, Konya Büyük Şehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ali Ünlü, Konya Ak Parti Kadın Kolları Yönetimi ve Bozkırımızın Köy ve Kasaba Başkan ve Muhtarlarının yanı sıra İlçe Yönetiminin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. 
Toplantıda Bozkır Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli Bozkır'daki şu gelişmelere değindi;
"09.07.2013 tarihinde göreve başlayan yeni yönetim Kurulu ile beraber 2014 Yerel Seçimleri öncesi hızla çalışmaya başlayarak, Ramazan ayı boyunca gece gündüz demeden tüm Köy ve Kasabalarımız gezilerek Sandık Kurulları oluşturuldu. Bu özverili çalışmalarda bulunan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.
İl Yönetim Kurulumuzun, İl Genel Meclisi ve İlçe Belediye Meclisi üyelerimizin desteği ile Köy ve Beldelerde yapılan şenlik, düğün ve benzeri etkinliklere parti teşkilatı olarak katıldık.
İlçemizde görevli İl Yönetim Kurulu üyelerimiz , İl Genel Meclisi üyelerimiz, İlçe Belediye Meclisi üyeleri ve Millet Vekillerimizle ortak programlar düzenlenerek tüm köylerimiz ziyaret edilmiştir.
Yeni Yönetim Kurulu göreve başladığı günden itibaren üye çalışmalarına hızlı bir şekilde devam etmektedir.
Önümüzdeki 2014 Yerel Seçimleri öncesi teşkilatımız şahıs bazında değil Parti ilkeleri doğrultusunda çalışmalarına hız verdi, Birlik ve beraberlik içerisinde bu yerel seçimleri Bozkırımızda kazanmak için özverili bir çalışma içerisinde yola devam ediyoruz.
Bozkır Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin eğitim öğretime başlaması, Yeni devlet hastanemizin uzman doktorlarla desteklenip hizmet vermesi ve Yeni Bozkır Antalya yolunun asfaltlanarak hizmete açılması Bozkır halkının Hükümetimize olan teveccühünü bir kat daha artırmıştır.
Bugüne kadar ilçemizde yapılmış olan proje ve hizmetler ileriki günlerde Hükümetimizin ilçemize yapacağı hizmetlerin bir göstergesidir.
Bu vesile ile 33. İlçe Danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını diler, saygılarımı sunarım. " dedi.
Konya'dan gelen katılımcılar ise Büyük Şehir Yasasının İlçemize kazanımları hakkında detaylı bilgiler verdi, konuşmalardan sonra temenniler alınarak, yemek ikramı sonrası toplantı sonlandırıldı. 

Sırıstat Haber Merkezi :Yakup Çetin
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !