Recent Comments

Başlık yok

30 MART 2014 ANAHTAR SEÇİM
                Büyükşehir Yasası 14 Mart 2014 tarihinden itibaren uygulamaya geçecek. Bu nedenle Konya Büyük şehir belediyesi 41 bin kilometre kare alanı kapsayan yerleşim birimlerine hizmet götürecektir. Bu yerleşim birimlerinde yaşamını idame ettiren vatandaşlarımızın, bir ve beraber, tek vücut olarak Konya’nın 31 ilçenin tamamının AK partili Belediye Başkan Adayları tarafından kazanılması ve AK belediyecilik ile yönetilmesi çok önemli olacaktır.
Konya Büyükşehir Belediyesi 31 ilçede,168 Belde ve 587 köyde Biz hep birlikte Konya’yız parolasıyla 14 Mart 2014 sabahına hazırlanıp, 1 Nisan da ise sorunsuz işleyecek sistem için çalışıyor.
                Konya Büyük şehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Beyin belirttiği gibi Başarıyı yakalamanın yegâne gücü birliktelikten ve hep bir olmaktan geçmektedir. Büyükşehir yasası ile 31 ilçe 168 belde,587 köyde Konya’nın merkezi konumuna gelip Büyükşehir yatırımlarından çok daha fazla yararlanma imkânı ve fırsatı bulacaktır. Yeni dönemde Konya büyük şehir Belediyesi 41.000 Km2 alana hizmet verecektir.
30 Mart 2014 seçimlerinde gösterilecek performans Türkiye’yi 2023 ve 2071 ulaştıracaktır. Bu seçimlerde Konya’da ve bütün şehirlerde AK parti kazanırsa millet kazanacaktır, Türkiye kazanacaktır. Artık derin devlet değil derin millet var olacaktır.
Bu seçimlerde ülke genelinde 52 milyon seçmen kendine yaraşır adaya oy kullanacaktır. Bu seçimlerin ardından ilk defa halk kendi Cumhurbaşkanını seçecek, ardından ise genel seçimler var.30 Mart 2014 seçimleri anahtar seçimdir. Bu seçimde alınacak olan güzel sonuçlar ülkemizi aydınlık yarınlara götürecektir. Yarınlarımız emin ellerde daha ileri daha ileriye müreffeh Türkiye’ye yürüyecektir.
                Aday Adaylığından Adaylığa giden süreçte, AK parti teşkilatının muazzam bir hafızası olduğuna inanıyorum. Bilgi birikimi, azmi, tecrübesi, İnsan ve para yönetmede kıvrak zekâlı, beşeri ilişkileri muazzam olan proje uygulamalarında üstat kıt imkânlarla büyük işler başaran iktisatçı olan toplumunun lideri, toplumun mühendisleri adaylar olacaktır.
Adaylar belirlendiğinde Tüm AK parti camiası Adaylara, meclis üyesi adaylarına sahip çıkarak el ele vererek yegâne gücün birlik ve beraberlikten geçtiğine inanarak mutlu sona ulaşmak için geceli gündüz çalışacaklardır.

                Çünkü AK parti camiasının, teşkilatının adaylarının, amaçları, hayalleri ve hedefleri var, Hedef ise millete hizmet ve hizmetkâr olmaktır. Makam, mevki, şan şöhret değildir. Bu yolda olanların Allah yar ve yardımcısı olsun! Saygılarımla Nuri YÜCEER
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !