Recent Comments

Yayin İlkelerimiz

Yayın İlkelerimiz

Web Sitemiz Bozkır Web Kaynaklarından Haberleri Derleyerek Ziyaretçilerine Aktarmayı Amaç edinmektedir.
Sitemiz Güncel Bozkır Haberlerini Özgün Editörlerimiz Tarafındanda Eklemektedir.
Amacımız Tek bir Kaynakta Bozkır Haber akışlarını toplayabilmek ve sunabilmektir. Bu felsefeden çıkış alarak tüm içerikleri topluyoruz Haberleri aldıgımız kaynakları belirtiyoruz Haber kaynagını teşkil eden web siteleri ve kişilerden Amaç Bozkır oldugu için anlayış bekliyoruz. Hiçbir zaman hiçbir sitenin veya bireyin haberini Kendimize Mal ederek yayınlamıyoruz. Olurki unutulmuş olsun bu durumlarda iletişime geçip düzeltme yaparız.
Hedefimiz Haberleri en kısa zamanda tek merkezden Yurt içindeki Yurt dışındaki Bozkır'lı Kardeşlerimize ulaştırabilmektir.
Bozkır'a ait ne varsa özgün Editörlerimizle yayınlıyoruz. Yeri Geldigimizde Klavyemiz biraz sert yazabailir yazılarımızın amacı bozkır için en güzeli en iyisini sağlayabilmek içindir.
Projelerimiz arasında her hafta bir Esnafımız'a Konuk olmak ve bu esnafımızın dilinden Esnaf sorunlarını ve taleplerini dile getirebilmektir.
Sırıstat 'Suyu sert insanı Mert'  Toprakların haberciligini yaptıgı için Sert mizacınıda Mert mizacınıda içeriklerinde her zaman gösterecektir.
Bozkır & Sırıstat & Haber

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !