Recent Comments

Bozkır Gecesi ve Film Galası Bozkır Kapalı Salonun'da

Bozkır Gecesi ve Bozkırlı yazarımız Filiz Kılınçel’in kitabının çekildiği Bozkır’da Ay Işığı filminin gösterimi 13 Haziran Pazar günü Dedeman otelde yapılmıştır.
Filmin Galasının devamı ve Bozkırlıların birlik ve beraberliği için 07 Temmuz 2010 Çarşamba günü Saat 20.00’de Bozkır Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.  Gecede yöresel sanatçılarımızdan müzik ziyafeti verilecektir.  
Gecede sahnede yer alacak yöresel sanatçılarımız şunlardır; Kör Ahmet, Abdurrahman Aslankaya, Mehmet İnce, Mahir Kıssal ve Ekibi yer alacaktır. Sanatçılarımızın yanında yerel folklor ekibimiz Bozkır Ekibi’de geceyi şenlendirecektir.
Konya Bozkırlılar Derneğinin düzenlendiği Bozkır Birlik Gecesine Tüm Bozkırlı hemşerilerimiz davetlidir. Geceye katılım ücretsizdir. Şimdiden gecenin Konya harici birde Bozkır’da gerçekleşmesini sağlayan Dernek Yönetimine ve Bozkırın tanıtımı adına güzel Hizmetler veren (Bozkır’da Ay Işığı Kitabı, Bozkır’dan Hikayerler ve Bozkır’da Ay Işığı filmi) Filiz Kılınçel’e teşekkür ederiz.
Bozkır’ımız adına düzenlenen bazı gün ve geceler ilçemiz haricinde düzenlenip o geceye öncelikle katılması gereken Bozkır insanı katılamıyordu. Bu organizasyonu önce Konya’da daha sonrada Bozkır’da düzenlenmesi gerçekten güzel bir organizasyon.
Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !