Recent Comments

PİANALİTİK DERSHANESİ YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Pianalitik Dershanesi kurucusu Mahmut Yıldız’la yaptığımız görüşmede 2009/2010 yılının bir değerlendirmesini ve gelecek yılın çalışmaları hakkında bilgi aldık. Yıldız geçtiğimiz sezonda herhangi bir aksaklığa meydan vermeden, kazasız belasız ve başarılı bir sezon geçirdiklerini, kazanma oranı olarak beklentilerinin geçen yıldan az olmadığı söyledi.

Yıldız sözlerinde, SBS 1. yerleştirme tercihlerinin yapıldığını, 26.07.2010 ve 06.08.2010 tarihleri arasında yapılacak olan LYS tercihleri esnasında dershane öğrencisi olsun ya da olmasın tüm Bozkırlı Öğrencilerimizin tercih zamanında dershanemizin Rehberlik hizmetinden faydalanabileceklerini ifade etti.
2010–2011 Eğitim sezonuyla ilgili Öğretmen kadrosunda fazla bir değişikliğin olmadığını belirten Mahmut Yıldız, dershanemiz ve Bozkır adına en güzel gelişmenin rehberlik servisimizin profesyonel anlamda rehberlik hizmeti verecek kadroyu oluşturması olmuştur, dedi. Bir Dershane için büyük bir eksiklik olan ve bu güne kadar maddi imkânsızlıklar sebebiyle boş olan rehberlik servisinin aktif hale gelmesiyle başarının daha da artacağını kaydetti. Her zaman söylediğimiz gibi Bozkır bize güvenmeye devam ettiği sürece dershanemiz her geçen gün tüm kadrosu ile Bozkır’da ikamet eden ve Bozkır’a hizmet veren kalıcı bir kurum haline gelecektir, dedi. Ayrıca 27.07.2010 tarihinden itibaren -her grup farklı tarihlerde olmak üzere- yaz kursumuz başlayacaktır. Yıldız, son olarak eğitime olan duyarlılığından dolayı Bozkır Gündem Gazetesine teşekkürlerini sundu ve tüm öğrencilere başarılar diledi. 
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !