Recent Comments

Kızılçakır şenliğinde iktidar muhalefet buluştu

Şenlikte bir araya gelen İktidar ve muhalefet milletvekillerinin yan yana oturarak kendi aralarında hoş sohbet etmeleri şenliğe katılan halkın dikkatini çekti. Halk; “Keşke mecliste de böyle yan yana gelseler” diye konuştu.
İlçemize bağlı Kızılçakır Köyü’nün Şenliğinde iktidar partisi AK Parti Milletvekillerinden Ali Öztürk, Hüsnü Tuna ile muhalefet partisinden MHP Milletvekili Mustafa Kalaycı şenlikte yan yana oturarak hoş sohbet ettiler.
Kızılçakır Köyü Şenliğine katılan, Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatı ile MHP Bozkır İlçe Teşkilatının bazı yönetim kurulu üyeleri de şenlikte bir araya geldiler.
Kızılçakır Köy Şenliğine, Bozkır Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar ve Bozkır İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı.


Kızılçakır Köy Şenliğine katılanları tanıtan sunucunun ise AK Parti Milletvekillerini partileriyle birlikte söyledi. MHP Milletvekili Mustafa Kalaycı’yı partisiyle birlikte söylememesi dikkat çekti.
Şenliğin başlamasıyla birlikte konuşma sözü verilen MHP Milletvekili Mustafa Kalaycı; Şenliğin Kızılçakır’a hayırlı olmasını dilerim. Ama şenliğin sunucusu arkadaş, herhalde dalgınlığından olsa gerek, kasıtlı olacağını zannetmiyorum. Beni MHP Milletvekili olarak söylememesi benim ve arkadaşlarımın dikkatini çekmiştir. Bende Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekiliyim. Burada şenliğe katılan Bozkır, Hamzalar, Üçpınar Belediye Başkanlarımızda MHP’lidir. Ben Şenliklerde siyaset yapmayı sevmem ama bu durumu söylemem gerekirdi” dedi.
Daha sonra şenlikte yan yana gelen İktidar ve muhalefet milletvekilleri beraber pilav yiyerek pilav masasında kendi aralarında hoş sohbet etmeleri şenliğe katılan halk tarafından dikkat çekti. Halk; “Keşke mecliste de böyle yan yana gelseler” şeklinde konuştu.
Öte yandan MHP Milletvekili hemşehrimiz Mustafa Kalaycı, Kızılçakır, Hacılar, Karacaardıç ve Akçapınar şenliklerinden sonra, Bozkır’da o akşamki yapılan düğünlere de, Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar ve MHP İlçe yönetim kurulunun bazı üyeleri ile birlikte tek tek katılarak çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !