Recent Comments

Madem sorun yok, Neden başlanmıyor?

Bozkır-Antalya yolumuzun kalan ikinci etabının ihalesi bu yılın mart ayında yapılmıştı. İhale yapılalı dört ay oldu. Hâla yolda çalışma göremiyoruz. Bu habere Ak Parti yetkililerinden ve Karayolları Bölge Müdüründen net cevap bekliyoruz.

23-24 Km.lik kısmı tamamlanınca; “Nihayet Bozkır’ın 50-60 yıllık rüyasını AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştiriliyor” derken Bozkır-Antalya yolunun geri kalan ikinci 23-24 Km.lik kısmı tamamlanınca; “Nihayet Bozkır’ın 50-60 yıllık rüyasını AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştiriliyor” derken Bozkır-Antalya yolunun geri kalan ikinci (d. 2’de) etabının 10-11 Km.lik kısmının ihalesi yapılalı dört ay olmasına rağmen hiç-bir çalışma yok. Bu aybaşında Gazetemizi ziyaret eden, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun’a da bu konuyu sormuştuk. İl Başkanı Sorgun’a, Bozkır-Antalya yolunu sorduğumuzda; “Bozkır-Antalya yolunun ihalesi yapıldı. Ama ihalelerde itiraz süresi vardır. Sorun yok önümüzdeki günlerde Bozkır-Antalya yolunun kalan kısmının yapım çalışmalarına başlanacak” şeklinde cevap vermişti.
Ak Parti İl Başkanının bu cevabı vermesinin üzerinden neredeyse bir ay geçmesine rağmen hâla ne çalışma var ne ses seda var. “Bu yol üzerinde yine oynan bir oyunlar mı var?” sorusu aklımıza geliyor. Ak Parti İl Başkanının bu haberimizin üzerinde durmasını ve net cevabını vermesini bekliyoruz. İhaleler de itiraz süresi bu kadar uzun olmamalıdır. Dört ay gibi bir süre az süre değildir. Kışın bu yolda çalışmalar olmaz. Bozkır Postası Gazetesi olarak Mart ayında ihalenin yapılmasına sevinmiştik. Nedeniyse yaz aylarında rahat çalışılır diye.
Yine Konya Milletvekillerinden hemşehrimiz Hüsnü Tuna’da Bozkır’a bağlı köy ve kasaba şenliklerine geldiğinde ona da Bozkır Postası Gazetesi olarak Bozkır-Antalya yolumuzu sormuştuk. Milletvekili Tuna şu cevabı vermişti: “Evet Bozkır-Antalya yolunun ihalesi yapılmıştı. Ama ihaleye itiraz oldu. Bu itiraz daha yeni netleşti. Sorun halloldu. 10-15 gün içerisinde yola başlanacak” şeklinde konuşmuştu. Tuna’nın bu konuşmasının üzerinden de 10-15 gün değil daha fazla süre geçmesine rağmen yine çalışmalar yok. Bozkır Postası Gazetesi olarak Ak Parti İl Başkanından, Ak Parti Milletvekili Hüsnü Tuna’dan ve Ak Parti İlçe Başkanından net açıklamalar istiyoruz.
Karayolları Konya Bölge Müdürümüzden de Bozkır-Antalya yolu ile ilgili daha geniş açıklamalar bekliyoruz.
Kısacası Bozkır Postası Gazetesi olarak bu yolun açılması için 22 yıl gibi bir sürede manşetlerimizden hiç düşürmedik, düşürmeyeceğiz de.
Hiç kimse kaçamak laflarla bizleri kandırmasın. Eğer sorun yoksa bu ihaleyi alan firma nerede? Neden başlamıyor? İşe başla-ma süresi geçmedi mi? 
 
 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !