Recent Comments

Kalaycı’dan Bozkır Halkına Ziyaret;

Kalaycı, teşkilat binasında gerçekleştirilen ziyarette, referandum çalışmalarının iyi yönde olduğunu, Konya ve memleketi Bozkır’da  çok güzel, hayırlı bir referandum sonucu alacaklarını söyledi. Basın ile ilgili şikayetlerini dile getiren Kalaycı, ''AK Partiden istifa eden Ankara Milletvekili Zekai Özcan partimize katıldı. Ancak haber değeri olarak gündemde fazla yer almadı. Ancak MHP için zurnanın son deliği olan bir belediye başkanı MHP'den istifa etti diye televizyonlarda her gün yayınlanıyor'' dedi. Kalaycı Konya'nın referanduma evet demesi için mantıklı bir sebebinin olmadığını öne sürerek, Konya, 8 yıllık iktidar süresinde AK partiye verdiği oyların karşılığını alamadığını ifade etti.
Anayasa değişiklik paketinde yer alan memurlarla ilgili maddelere de değinen Kalaycı, ''Toplu görüşme vardı. Şimdi toplu sözleşme getiriyorlar. Bu getirilen sistemde memura grev hakkı verilmiyor. Bunların memura hiç bir katkısı yok'' diye konuştu. Kalaycı, partideki istifaların olağan karşılandığını belirterek, kaya gibi sağlam olduklarını, rüzgarın sadece üzerlerindeki tozu alabileceğini sözlerine ekledi. 


Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Sayın vekilim haber böyle birşey işte Türkiyede eskiden ber, söylenen bir deyim var sözüm meclisten dışarı tems,lde hata olmaz şöyle deler:Köpek insanı ısırsa haber değeri olmaz bu konunun ancak insan köpeği ısırsa haber olur derler öyle birşey bu konuda bence

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !