Recent Comments

KONTUR Yazıhanesi el değiştirdi

Yıllardır ilçemizde hizmet veren KONTUR Turizm Bozkır yazıhanesi çalışanlarında değişikliğe gidildiği öğrenildi.

KONTUR Turizm Bozkır yazıhanesinin yeni işletmecisi Rüştü Oktay oldu. Oktay gazetemize yaptığı açıklamada; “KONTUR Turizm Bozkır yazıhanesi Bozkır’da yazıhane işletmeciliğine bundan böyle benim himayemde devam edecektir. Merkezi Konya’da bulunan KONTUR firmasının yetkilileri Bozkır yazıhanesi çalışanlarında değişikliğe gitmiştir. Firmamızın bu kararına da saygı duyuyoruz. KONTUR firması yetkilerinden de, Bozkır yazıhanesini benim çalıştırmam için bir teklifte bulunuldu. Bende bu teklifi hemşehrilerime daha iyi hizmet vermek için kabul ettim” dedi.
Rüştü Oktay gazetemize yaptığı açıklamasını şöyle tamamladı: “Yıllardır Bozkır KONTUR Turizm Bozkırlı halkımıza yine hizmetin en iyisini vermiştir. Eskiden olduğu gibi yine aynı şekilde KONTUR Turizm Bozkır yazıhanesi olarak Bozkırlı hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder

3 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. hayırlı olsun bakalım..bekeleli ali ye alışmıştık oysaki..yalnız duyduğuma göre ali metro ya geçmiş..şunu unutmamak lazım bekeleli ali nin hatırı sayılır bir müşteri potansiyeli vardır..

    YanıtlaSil
  2. Bekeleli Ali ayrıldımı Kontur'dan. Ayrıldıysa bu durum şirketiniz için dezavantajdır sanıyorum. Çünkü yıllardır izlenimime göre Ali beyin tatlı dil ve güler yüzü sayesinde insanlarımız bu şirkete daha fazla rağbet etmişlerdi. Onun müşteri potansiyeli gözardı edilmemeli. Bu görüşlerde yalnız da değilim sanırım.

    Yine de hayırlı olsun der. Muvaffakiyetler dilerim.
    Ankara'dan Hasan Aktuna (Meyreli)

    YanıtlaSil
  3. Rüştü Oktay ve ailesine çalışanlarına hayırlı olsun.
    Ama bütün Bozkırlılar gibi Ali abinin yerini kimsenin alamayacağı konusunda hemfikirim.

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !