Recent Comments

Bozkır Ak Parti'den Hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel, AK Parti Bozkır Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozkurt ile AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Güven, ilçemize yeni atanan Başkomiser, ilçe emniyet amir vekili Yılmaz Özdemir’i makamında ziyaret ederek ‘ilçemize hoş geldiniz’ diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Emniyet Amir vekili Yılmaz Özdemir’i makamında ziyaret eden Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Özdemir’e; ‘hoş geldiniz’ diyerek Bozkır’daki yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. (devamı s.3’de)
İlçemizde huzurlu ve olaysız geçen 12 Eylül referandumundan dolayı da, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel; emniyet güçlerimizce, ilçede alınan güvenlik tedbirlerinden dolayı başta ilçe emniyet amir vekili başkomiser Yılmaz Özdemir’e ve ekibine teşekkür etti.
Emniyet Amir vekili Yılmaz Özdemir’de konuşmasında ilçe yararına önemli mesajlar vererek, ilk olarak şehir içi trafik sorununun halledilmesi olduğunu belirtti. Kendisinin de Konyalı olması sebebi ile bu topraklara yabancı olmadığını, Bozkır insanının çok sıcakkanlı olduğundan dolayı kısa sürede ilçeye adapte olduğunu da söyledi. Bozkır’ın kozmopolit bir şehir olmaması sebebi ile halkın çoğunluğunun birbirini tanıması da, emniyetin olaylara yaklaşımında kolaylıklar sağladığını belirtti.
Başkomiser Yılmaz Özdemir; Bozkır’da göreve başladığı günden bu yana Bozkır’da önemli bir olayın yaşanmadığını da belirtti. Tüm ekip arkadaşları ve halkın yardımı ile sorunsuz bir Bozkır hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yapan ve en son Ağrı merkezden ilçemize atanan Başkomiser ve ilçe Emniyet Amir vekili Yılmaz Özdemir, 1964 yılında Konya merkezde doğmuş. Evli ve üç çocuk babasıdır.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !