Recent Comments

Cumhuriyetimiz 87 yaşında


İlçemizde Cumhuriyetin ilan edilişinin 87. yıldönümü kutlama etkinlikleri 28 Ekim 2010 günü saat 13.00’da Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başladı.


Cumhuriyetimizin 87. yılı kutlama töreni 29 Ekim 2010 günü ise ilçemiz futbol sahasında devam edilmesi beklenirken, hava şartlarından dolayı tören Belediye Yeni Düğün Salonuna alındı. Salonda yapılan törende yerin dar olmasından dolayı öğrenci ve veliler sıkışıklık yaşadı.


Belediye Yeni Düğün Salonundaki programa; İlçe Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Umut Aşık ve Belediye Başkanı Mustafa Uyar ile bazı daire müdürleri ve halk katıldı. Cumhuriyetimizin 87. kuruluş yılına halkın ve öğrencilerin Bayramını kutlamaları ile başlandı. Ardından Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi.



Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı ise İlçe Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek tarafından yapıldı.
Daha sonra günün anlam ve önemi ile ilgili öğrencilerin okuduğu şiirlerin ve yaptıkları konuşmaların ardından, Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen şiir, resim, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.





Ödül Töreninin ardından Cumhuriyetimizin 87. kuruluş yıldönümü hava şartlarından dolayı oldukça sönük ve heyecansız bir şekilde sona erdi.



Haber: Yunus YILMAZ

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !