Recent Comments

BOZDER Bozkır’a hayırlı olsun

Kısa adı BOZDER olan, Bozkır Tarih ve Tabiat Araştırma Tanıtma Yaşatma Eğitim ve Kültür Derneği ilçemizde kuruldu.
İlçemize yeni kurulan derneğin kısa adı BOZDER olan, açıklaması ise Bozkır Tarih ve Tabiat Araştırma Tanıtma Yaşatma Eğitim ve Kültür Derneğidir. Bozkır’a yeni kurulan derneğin yönetim kurulu başkanlığına da Yakup Çetin getirildi.

Çiçeği burnunda olan genç başkanYakup Çetin Temel hedeflerinin Bozkır’ı araştırmak, yaşatmak ve tanıtmak olduğuna dikkat çekerek, Bozkır Postası gazetesine yönetim kurulu adına şöyle konuştu; “Bozkır birçok medeniyete beşiklik etmiş şanslı bir ilçedir. Fakat bizler bu şanstan 140 yıllık ilçe olmamıza rağmen maalesef bazı hizmetlerden tanıtım zayıflığından dolayı yararlanamıyoruz” dedi.

Daha sonra konuşmalarını sürdüren Başkan Çetin; “BOZDER olarak Bozkır’ın bilinmezlerini bilmek ve bildirmek için mücadele edeceğiz. İlçemizin var olan değerlerini korumak ve tanıtmak için de uğraşacağız. Daha yeşil bir Bozkır’da gökkuşağının bütün renklerini dokunabileceğiniz güzellikleri Bozkır’da beraber yaşamaya çalışacağız. Bozkır’a yapılabilecek en büyük en faydalı iş olan eğitim konusunda da bütün gücümüzü seferber edeceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Yakup Çetin bütün bu sayılan hedeflerin değerli Bozkır’lılar ve Bozkır’a gönül vermiş tüm insanlar ile başarabileceklerini de söyledi.

BOZDER Başkanı Yakup Çetin sözlerini tamamlarken; BOZDER yönetimi olarak girdikleri bu zorlu yolda gelecek olan maddi manevi tüm desteklere açık olduklarını, amaçlarının Bozkır’a hizmet olduğunu bütün bireysel zıtlıkları bir kenara bırakıp, Bozkır’a odaklanacaklarını halkımız tarafından da bilinmelerini istedi.

İlçemize yeni kurulan BOZDER’in Bozkır’a hayırlı olmasını dilerken, Bozkır Postası Gazetesi yönetimi olarak bizlere düşen görev ne ise yanlarında olmaya her zaman hazırız.

Yorum Gönder

8 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Şahsım adına çok değer verdiğim bir abimin bu genç yaşında bu güzelliklere imza atmasıyla gurur ve mutluluk duyuyorum. Henüz herşeye gücüm yetmesede bütün kalbimle ve isteğimle yanında olduğumu maddi manevi her türlü desteği vereceğimi bildiririm saygı ve selam ile Başta Yakup Çetin olmak üzere Bozder yönetiminde bulunan abilerime kolaylıklar dilerim.Mehmet Ali Palabıyık

    YanıtlaSil
  2. Yakup Çetin başkanlığındaki yönetim kuruluna tebriklerimle,başarılar dilerim.
    Bozkırımızın değerlerine,artı değer katanlara selam olsun.

    YanıtlaSil
  3. Allah yolunuzu açık etsin..Hepinizi yürekten kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum..

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı uğurlu olsun sevgili Yakupcum. Genç yaşta böyle güzel bir sorumluluğun altına girmek herkese nasip olmaz. Başarıların devamını dilerim. Ahmet Dur Bozkırlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi - KONTV İstanbul Temsilcisi

    YanıtlaSil
  5. Nuri Yüceer ist30 Ekim 2010 17:38

    Bozkır topragının bir avuç inanmış genç beyinlerini tebrik eder başarılarının devamını diler.inanmak başarmanın tamamıdır.bütün meselelerin ekip çalışmasıyla,istişare yöntemiyle,ortak akılla çözüleceğine yol bulacağına inanıyorum,önerim okumak-düşünmek-uygulamak-takip etmek ve sabırlı olmak-hogörülü davranmak prensibiniz olsun saygılarımla!

    YanıtlaSil
  6. İdeal insan olmak için ve idealist düşünceleri, sosyal hayata aktarmak ve paylaşmak için yola çıkmış, genç beyinlere, genç dimağlara ve genç kardeşlerimize Bozkır'a ilgili çalışmalarında başarılar diler, pozitif enerjilerinin Bozkır'a ve Bozkır insanına yeni soluk, yeni heyecan, yeni katma değer getirmesini ve katmasını Cenabı Büyük Allah'tan temenni ederim. Aklıma gelmişken bir konuyu vurgulamak ve dikkat çekmek istiyorum, yeni derneğin misyon, vizyon kimliği için sosyal - siyasal İMAJ çalışmalarına biran önce başlamalarını tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı uğurlu olsun KARDEŞ

    YanıtlaSil
  8. Meyreli Muharrem2 Kasım 2010 11:49

    Allah yolunuzu açık etsin...
    Temennim o dur ki; Bozkırlı hemşerilerimiz her daim destekçiniz olsun...

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !