Recent Comments

Başkan Kara’dan gazetemize kutlama

Başkan Kara; medyanın önemine değinerek; Basının kendilerine daima yol gösterici olduğunu, bu bakımdan da basının önemi yine kendileri için çok büyük olduğunu söyledi.
22 yıldır ilkeli, seviyeli ve tarafsız yayın hayatını sürdüren gazetemiz Bozkır Postası’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle, ilçemize bağlı Çağlayan Kasabası Belediye Başkanı Ziya Kara gazetemizi ziyaret etti.
Çağlayan Belediye Başkanı Ziya Kara ziyaretinde: "Bozkır Postası gazetesi Bozkır ve bölgesine yaptığı önemli haberleriyle, yazar zenginliğiyle de, 22 yılda Bozkır’a önemli katkılar sağlamıştır. Kurulduğu günden bu yana ilkeli, kaliteli tarafsız habercilik anlayışını hiç yitirmemiştir. Ayrıca Bozkır ve bölge haberciliğine de üstün katkılar sağlamıştır. Bozkır Postası Gazetesinin 23. kuruluş yıldönümü nedeniyle şahsınızda ve emeği geçen bütün gazete mensuplarını, yazarlarını ayrı, ayrı tebrik eder, çalışmalarınızın aynı tempoda devam etmesini dilerim" dedi.
Daha sonra Başkan Kara; medyanın önemine değinerek; Basının kendilerine daima yol gösterici olduğunu, bu bakımdan da basının önemi yine kendileri için çok büyük olduğunu söyledi.
Gazetemizi ziyaret eden ve kuruluş yıldönümümüzü kutlayan, Başkan Kara’ya da gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz; “Habercilik ve yayın politikamızı hiç değiştirmeden bildiğimiz doğru yolda ilerlemeye devam edeceğiz” diyerek başkan Kara’ya yaptığı ziyaret ve kutlamadan dolayı teşekkür etti.



Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !