Recent Comments

Yeter ki Bozkır samimi olsun!

Konuk kendisini ziyaret eden Bozkır heyetine şöyle konuştu; “Öncelikle yeni kurmuş olduğunuz Bozkır A.Ş.’nin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bozkır’a yatırımların yapılması için ileri ve dünyaya açılabilen bir sanayi şirketi kurulmalıdır. Böylece Bozkır bölgesinde de 500-1000 kişiye iş istihdamı sağlanmış olur” dedi.

Geçtiğimiz Perşem-be günü Bozkır A.Ş. yönetim kurulunun bazı üyeleri, Sarıoğlan Kasabası eski Belediye Başkanı Kamil Ünlü ile Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Pankobirlik Başkanı hemşehrimiz Recep Konuk’u makamında ziyaret ettiler.
Bozkır heyeti, Pankobirlik Başkanı hemşehrimiz Recep Konuk’la yaklaşık olarak iki saat görüştü. Konuk’tan randevu alarak görüşen Bozkır heyeti, ilçemize bu yıl kurulan Bozkır Anonim Şirketine destek
istediler.


Bozkır’ın işsizliğine ve gelişmesine çareler arayan Bozkır A.Ş. “Bozkır’a neler yapılabilir” gibi düşüncelerle arayışlar içerisine girdiler. Bozkır A.Ş.’nin kurulmasında önderlik yapan ve Bozkır A.Ş.’nin de ilçemizde kurulması için büyük uğraş ve emekler veren Halil Yuvaktaş bu sefer Pankobirlik Başkanı Recep Konuk’tan randevu almayı da başarmış oldu.
Bozkır heyetini kabul eden Konuk, kendisinden destek isteyen Bozkır heyetine önemli mesajlar verdiği öğrenilirken, Konuk’un Annesinin de Bozkır’a bağlı Koçaşlı olmasından dolayı hemşehrimiz olan Konuk heyete şöyle konuştu; “Öncelikle yeni kurmuş olduğunuz Bozkır A.Ş.’nin hayırlı olmasını temenni ederim. Bozkır’a yatırımların yapılması için ileri ve dünyaya açılabilen bir sanayi şirketi kurulmalıdır. Sizler bana bu tür projeleri getirin. Biz yatırımı Bozkır’a yaparız. Bozkır-Hadim-Taşkent yani bölgesel bir proje olması iyi olur. Bizde para sorunu yoktur. Örneğin Bozkır’a bir fayans fabrikası gider mi? yani o bölgede 500-1000 kişiye iş istihdamı sağlanacak bir yatırım olsun. Sizler bunları araştırın ve hiç kimseden de para istemeyiniz. Zaten Bozkır’a ve o bölgeye yatırımı yaptık mı herkes kendiliğinden şirketten hisse almak isteyecektir. Benim Annemde zaten Bozkırlıdır. Ben Bozkır’a yatırım yapmayı arzuluyorum. Fakat bana dört dörtlük bir projeyle gelin” diyen Konuk Bozkır heyetine; “Yeter ki sizler bu işlere samimi ve dürüst yaklaşın. Proje üretmek sizden yatırım benden” diyerek söz verdi.
Bozkır heyeti Konuk’la görüşmelerinin gayet iyi geçtiğini ve Konuk’un Bozkır’a yatırım yapması için çok sıcak olduğunu da gözlemlediklerini, Bozkır’da hangi projelerin gerçekleşeceğini ve nelerin olabileceğinin araştırmalarına Bozkır A.Ş. olarak önümüzdeki günlerde başlayacaklarını gazetemiz Bozkır Postasına söylediler.

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !