Recent Comments

Çeyrek asıra doğru

1988 yılında yayın hayatına merhaba diyerek başlayan gazetemiz Bozkır Postası, okurlarının desteğiyle daha geniş kesimlerle buluşuyor. Dün olduğu gibi bugün de seviyeli çizgisini korumaya devam edecektir.

1988 yılında yayın hayatına merhaba diyerek başlayan Bozkır Postası Gazetesi 22. yayın yılını geride bırakarak 23 yaşına merhaba dedi. İlçemizde gazeteciliğin yapılamayacak durumların yaşandığı yıllarda bile dürüstlüğü ve azmiyle her kesimin takdirini kazanan Bozkır Postası Gazetesi, yayın hayatına başladığı günden beri sürdürdüğü ilkeli tavrıyla bugünlere kadar gelmiştir.
Gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Bozkır Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz: 'Bozkır Postası Gazetesi olarak çok uzun ve meşakkatli yollar kat ettik. Gecemizi gündüzümüze katıp durmadan en iyisini en güzelini yapmaya çalıştık. Bugüne kadar hiçbir kimsenin maşası olmadık. Olmayı da düşünmedik. Yine biz hiçbir zaman birilerinin gazetesi olmadık. Olmayacağız. Bozkır’ın menfaati için her yaptığımız haberin doğru olduğunun bilinciyle manşetlerimizden de düşürmedik. Bozkır’daki, Konya’daki ve Ankara’daki yetkilileri zaman zaman Bozkır’a hizmetlerin gelmesi için yaptığımız haber ve eleştirilerle ayağa kaldırdık” diyen gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz, 22 yıldır Bozkır Postası Gazetesinin yaptığı yayınlarıyla gündemde tutarak birçok yatırımların ve hizmetlerin Bozkır’a geldiği herkes tarafından iyi bilinmektedir dedi.
Daha sonra Yılmaz, gazetemizin 22 yaşını doldurup, 23 yaşına girmesi münasebetiyle, Bozkır’daki bazı idarecilere de sitem etti. Sitem eden Yılmaz konuşmalarını şöyle sürdürdü: “Bozkır yararına gazetemizin manşetlerinden yayınladığımız ve yazarlarımızın da bazı yazılarına alınarak, darılan ve küsen bazı ilçe yetkilileri ve idarecileri olmuştur. Bozkır Postası Gazetesi olarak bu idarecilere karşı bile boyun eğmedik ve dik durduk. Bunlara karşı hiç aldırmadan doğru bildiğimiz yolumuzdan şaşmadık. Sözüm onlara bazı idareci ve yöneticiler birilerinin tavassutu ile bir iki yerlere gelince kendilerini Kaf dağında görüyorlar. Görevlerine bile hile yaparak mesaiye uymuyorlar. Bundan dolayı Bozkır Postası Gazetesi de haklı olarak kendilerini eleştirdiğinde küserler ve gazetemize karşı bile tavır takınırlar. Ama ne pahasına olursa olsun, bizlerde bunların kötü gidişatlarının peşinde olacağız. Kendi menfaatlerimizi ikinci planda tutarak sadece Bozkır ve Bozkır’lının hak ve menfaatlerini korumayı, eksik ve yapılması gereken yatırımların, yaşanan sosyal, siyasal ve ekonomik sorunlara çözüm getirilmesi konusunda yazdık, yazmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



Ayrıca Bozkır Postası Gazetesi'ni her hafta büyük bir özenle okuyucuların beğenisine sunarak hazırlıyoruz diyen Yılmaz, 'Gazetemiz her türlü yayınıyla gündem oluşturmakta ve gerektiğinde yöneticileri harekete geçirmektedir. Çeyrek asra doğru giden gazetemizin yayın politikası ve prensipleri bütün okurları tarafından yakından bilinmektedir. Bu yüzdendir ki, okuyucularımız tarafından edindiğimiz saygınlığı korumak için ekip olarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bozkır Postası Gazetesi'nin bugünlere kadar gelmesinde hiçbir zaman desteğini esirgemeyen okurlarına, yazar ve çalışanlarına da teşekkür ediyorum' dedi.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !