Recent Comments

Ambulans Sorunu İl Meclisinde

Gazetemizde üçüncü defa ele alıp takipçisi olduğumuz Bozkır Devlet Hastanesinin ambulans sorununu takip etmeye devam ediyoruz..

26.11.2010 akşamı başhekmimizi telefonla arayarak konu hakkında bilgi almak istediğimizi belirttik. Sayın başhekimimiz Faruk ALTINOK hastanede olduğunu ifade edince makamında ziyaret etmek istedik.

Sayın başhekmimiz hastanede görevli hekim arkadaşın eğitimde olduğu için acil nöbeti tuttuğunu belirtti. Bizde ziyaretimizi kısa tutmanın uygun olduğunu düşünüp konu hakkında kısaca bilgi talep ettik.

Faruk Altınok  Konya il genel meclisinde üye hemşerimiz İbrahim GÜN’ü telefonla arayarak bilgi aktardığını, Hayri AK ile yüz yüze görüşüp bilgi verdiğini ve bu iki üyemizin İl Genel Meclisine 3 adet yeni ambulans için önerge verildiği bilgisini verdi.


Ayrıca AK parti il başkan yardımcısı Ertuğrul Uslunun da konu hakkında bilgilendirilmesinin sonrasında takip sözü aldığını aktardı. Sayın başhekimimiz  ‘’Bozkırın kırsal ve dağlık bir ilçe olduğunu ve branş hekimlerinin tam olmamasına rağmen aynı konumda ki diğer ilçelerde ki ambulans sayısı ile oranlanmasının doğru olmayacağı’’ konusunda hemfikir olduğumuzu paylaştı.

Sayın başhekimimize Bozkırın ambulans ihtiyacı sorununa gösterdiği çaba için teşekkür ederiz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !