Recent Comments

DUALARIMIZ SİZİNLE 'ÜLKER ANNE'

Bozkırımızın yetiştirdiği Bozkır sevdalısı değerli araştırmacı yazar Ali Ulvi ÜLKER'in annesi olduğu dolayısı ile kalbi Bozkır için çarpan herkesin annesi, annemiz Ankara'da kalp amaliyatı olmuştur.Varlığı ve yokluğu yaratan Allah'tan acil şifalar, huzurlu bir ömür dileriz.Dualarımız sizinle...

Yorum Gönder

5 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Allah yar ve Yardımcısı olur İnşallah. Acil Şifalar Diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ali Ulvi Ülker Hocamızın biricik annelerine,geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
    Dualarımız sağlık ve afiyetiniz için.

    YanıtlaSil
  3. rabbim yar ve yardımcısı olsun geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  4. Ali ağabey, büyük geçmiş olsun. Acil şifalar

    YanıtlaSil
  5. 29 Kasım 2010 tarihinde Ankara Özel TOBB ETÜ Hastanesin'nde, Annem Naciye Ülker Hanımefendi'nin kalp ameliyatı Doç. Dr. Tayfun Aybek tarafından yapılmış olup, hastamız 04.12.2010 tarihinde taburcu edilmiştir.

    "ÜLKER ANNE" iltifatı ile nezaket gösterip Annemin ameliyatını eş, dost, akraba ve Bozkır'a duyuran Kadim Dostlarım Yakup Çetin ve Hüseyin Dumru'ya, özellikle www.siristat.com, www.bozkir.net, www.bozkiryildizi.com sitelerimize çok teşekkür ederim.

    Bu arada; Mustafa Navruz, Konya Bozkırlılar Dernek Başkanı Burhan Yılmaz, İstanbul Bozkırlılar Dernek Başkanı Ahmet Ayyıldız, Akçapınarlılar Dernek Başkanı Hasan Ciğerci, Fikret Ünver, Yılmaz Katuk, Kürşat Selek, Bahriye Gül, Asiye Baygeldi, Neşe ve Doğan Yalçınkaya, Cennet Serpil Saygı, Ali Çetin, İbrahim Polat, Ferruh Ersoy, Şükrü Ay, Tamer Şalvarlılar, Hasan Nas, Mustafa Nas, İdris Nas, Yaşar Nas, Durmuş Ali Kandak, Oğuzhan Yağız, Muhsin Akan, Ali Rıza Özaslan, Özkoçpen Mehmet, Musa Kökten, Mehmet Keleş ve ismini yazamadığımız akraba ve dostlarıma da çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
    Ali Ulvi Ülker

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !