Recent Comments

Konya Bozkırlılar Derneğinden Basın Açıklaması

BOZKIR KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURUMUZDUR.

Saygı değer hemşerilerimiz. Bir süredir Bozkır Kültür Folklor ve Dayanışma Derneğimiz ile ilgili bazı asılsız dedikodular üretildiği ve bilinçli olarak bazı kimseler tarafından derneğimiz ile ilgili karalama çabaları yürütüldüğüne üzülerek tanıklık etmekteyiz. Konya Bozkırlılar kültür folklor ve dayanışma derneği olarak amacımız ilçemizi tanıtmak kültürümüze katkı sağlamak ve hemşerilerimizle iç içe, el ele olmaktır. Bunun dışında hiçbir gayemiz ve düşüncemiz yoktur.
Derneğimiz her kesimden hemşerimize açık olmasına rağmen; bazı kimseler tarafından, derneğimize ziyarette bulunan siyasi parti temsilcilerine dayandırılarak, derneğimizin bir siyasi görüşü olduğu yönünde asılsız dedikodular üretmektedirler. Biz iktidar ya da muhalefet her kesime eşit mesafede olan bir derneğiz. Hiçbir siyasi görüşü temsil etmediğimiz gibi böyle bir amacımız da yoktur.  Derneğimizin Kapısı herkese açıktır. Kişilerin siyasi görüş ve düşünceleri de sadece kendilerini bağlar...
Bir diğer konu ise; Derneğimizin Bozkır Belediyesinin sırtında bir kambur olduğu, Belediyeden maddi destek aldığı yönünde hiçbir delile dayanmayan asılsız dedikodulardır. Konya Bozkırlılar Derneği olarak Bozkır Belediyesinden hiçbir maddi talebimiz olmadığı gibi hiçbir maddi destekte almamıştır. Borç içinde olduğunu bildiğimiz bir belediyeden ne isteyebiliriz ki?  Belediye Başkanımızın manevi desteği bizim için şereftir. Bozkır Belediyesinin durumunu bilen bir dernek olarak Bozkır Belediyesinden nasıl maddi talepte bulunabiliriz? Bunu iddia edenler bu tezlerini ispatlamakla mükelleftirler. Derneğimiz kendi imkânları ve hemşerilerimizin destekleriyle ayakta durmaya çalışan ve zor şartlar altında iş üretmeye gayret gösteren, hemşerilerimizin bir arada olmaları için çabalayan bir dernektir.
Ayrıca derneğimiz ve üyeleri hiçbir organizasyona davetsiz olarak katılmamıştır. Davet edildiği yerlere de yönetim düzeyinde katılmaya gayret etmiştir. Bu noktada bizim davetlerimize de Belediye Başkanımız ve eşi katılmışlar manevi destek olmuşlardır. Manevi desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. 
Gerek Belediye Başkanımıza yönelik, gerekse derneğimize yönelik yapılan bu asılsız dedikodular bizleri rahatsız etmiştir. Terbiye sınırları dışına taşmayacağımızı da Bozkır kamuoyuna saygıyla duyururum.
Burhan YILMAZ
Konya Bozkırlılar Kültür Folklor ve Dayanışma Dernek Başkanı
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !