Recent Comments

Mehmet Tanrısever’in Hür Adam Galası 04 Ocak 2010 Salı günü.

Hemşerimiz Bağyurdu köyünden olan Mehmet Tanrısever’in senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı Hür Adam isimli Bediüzzaman Said Nursi'nin hayatını anlatan sinema filminin özel Galası 04 Ocak 2010 Salı günü saat:19.00'da Maslak TİM Show Center'de verilecek olan Kokteylle başlayacak ve saat:20.00'de de filmin gösterimi yapılacaktır.






Hemşerimiz Mehmet Tanrısever’in Bozkır’da film çalışmaları da bulunmaktaydı umuyoruz ki ilerleyen zamanlarda Bozkırda kapsamlı bir filim çekimi yapılır ve Bozkır’ımızın doğal ve Kültürel güzellikleri güzel bir filim aracılığıyla tüm ülkeye tanıtılır.

Sırıstat Haber Merkezi : Yakup ÇETİN

Yorum Gönder

5 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Hür adam' mıışş.. Cumhuriyete karşşıı olununca Hür olunuyor öyle mi, way be..Artıık vatan hainlikleri de PKK gibi prim yapmaya başşladı.. Ne günlere kaldık..

    YanıtlaSil
  2. Merakla bekliyorum ve hemşehrimizi de tebrik ediyorum. Umarım güzel bir çalışma olmuştur.

    YanıtlaSil
  3. Türk ve Dünya sinemasında filmlere yapımcı,yönetmen olarak imza atmış olan,

    Bozkırlıların,Bozkır Bey'i,sanat ruhlu,çok yönlü,Mehmet Tanrısever ağabeyimize,

    tebriklerimle,başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  4. BİR HEMŞERİMİZ OLARAK MEHMER ABİMİZLE GURUR DUYUYORUZ. ELİNE EMEGİNE SAĞLIK. ÇOK GÜZEL BİR KONU SEÇMİŞ HAKİKATİ HERKESİN ÖGRENME ZAMANI. GÖZÜNÜ KAPAYAN KENDİNE KARANLIK EDER.

    YanıtlaSil
  5. Mustafa Kemal Atatürk tek başına kurtarmadı bu memleketi. Ve bu memleketi kurtaran evlatlar çorapsız baldırı çıplak gezerken Said Nursi değildi yatlarda yaşayan.Ehli vicdan.. ehli vicdan...

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !