Recent Comments

Başkan Yıldız Görevi Devraldı.

Görevi devralan Bozkır Ziraat Odasının yeni Başkanı Ekrem Yıldız; Bozkır Ziraat Odası Başkanlığına adaylığı sırasında hiçbir partiyle beraber olmadığını söyledi. Seçimi kazanmasında da her partilinin ve partisizin desteğini aldığını söyledi. Yıldız; Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinin kesinlikle hiçbir partiyle alakasının olmadığını ve hiçbir partinin bu seçimi kendisine mal etmemesini de önemle belirtti.

20 Şubat 2011 tarihinde, Bozkır Belediye Yeni Düğün Salonunda yapılan Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerini Ekrem Yıldız kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta içerisinde de Bozkır Ziraat Odasında devir teslim işlemleri gerçekleştirildiği öğrenildi.
Bozkır Ziraat Odası’nın eski Başkanı Mustafa Özkan’dan görevi devralan Ekrem Yıldız; Kendisini bu göreve layık gören ve seçen Bozkır Ziraat Odası Delegelerine ve seçim sürecinden itibaren kendisinden desteğini esirge-meyenlere tekrar teşekkür etti.
Başkan Yıldız, devir teslim sırasında; Eski Ziraat Odası Başkanı Mustafa Özkan ’ada Bozkır Ziraat Odasına iki dönemdir yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Yapılan seçimlerden sonra kendisine tebrik etmeye gelen oda delegelerine, Belediye Başkanlarına, Köy Muhtarlarına, Çiftçilere ve tüm siyasi parti ilçe başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.
Yıldız konuş-malarının sonunda; “Benim Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı adaylığım sırasında hiçbir partiyle beraber olmamışımdır. Bu seçimi kazanmamda her partilinin ve partisizin desteğini aldım ve bana oy verdiler. Bozkır Ziraat Odası Başkanlığının seçimlerinin kesinlikle hiçbir partiyle alakası yoktur. Hiçbir partide bu seçimi kendine mal etmesin” diyen Yıldız konuşmalarını şu önemli mesajlarla tamamlarken; Bu tür kutuplaşmaların hoş olmadığını, hem ilçemiz adına, hem de çiftçilerimiz adına üzücü olduğunu, belirtmek isterim. Boş dedikodularla zaman öldürmeyelim. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde Bozkır’a ve çiftçimize ne yapabiliriz, ne kazandırabiliriz onun hesabını yapmalıyız” şeklinde konuşmalarını tamamladı.
Öte yandan Bozkır Ziraat Odasının çiçeği burnunda olan yeni Başkanı Ekrem Yıldız, Bozkır Ziraat Odasının hesaplarının da haftaya gazetemiz aracılığıyla tüm halkımıza ve üyelerine açıklayacağını önemle belirterek gazetemizden ayrıldı.





Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !