Recent Comments

Burhan Yılmaz;Bozkır'a Yapılmak istenen nedir?‏


Bozkır ve Çevresi Dernekleri Federasyonu (Boz-Der-Fed) olarak Bozkır’a yapılan bu haksızlıkları kabul edilemez buluyoruz. 
            Vekilimizin açıkladığı maddelere bakıldığında Bozkır’ımız sürekli kan kaybetmektedir. Buna seyirci kalmamız beklenmemelidir.
            Bu konuda devletimizden beklentilerimizin olduğu aşikârdır. Hükümetimizin konuya hakkaniyetle yaklaşacağına inancımızı korumak istiyoruz.
            Toros’ların incisi Bozkır’ımız daha fazla incitilmemelidir.
            Birinci olarak Bozkır Askerlik şubemizin kapatılmasıyla ilgili spekülasyonların (düşüntü) gerçek olup olmadığının açıklanmasını talep ediyoruz. Eğer böyle bir şey söz konusuysa nedenlerinin Bozkır halkına izah edilmesinin bir gerekirlilik olduğuna inanıyoruz. Oldubittiye getirilmesinin ahlâki olmadığını söylemeliyiz.
            İkincisi Çarşamba (Ulu Çay)  Çayının ıslahı işinin kamulaştırmasıyla birlikte DSİ’nce yapılmasının bir gerekirlilik olduğuna inanıyoruz. Yerel yönetimlerin para gücü nedir ki böyle bir dayatma yapılmaktadır. Temiz suyunu Konya’ya akması mı iyidir, ıslah edilmeden mi gitmesi iyidir. Her şeyin temizlikten geçtiği bir yüz yılı yaşarken böyle bir vurdumduymazlık ve aymazlıkla olayın geçiştirilmesi biz Bozkırlıları yaralamaktadır.
            Yetkililerimizden, siyasi partilerimizden ve hükümetimizden bu hassasiyetlerimizi anlamalarını bekler konunun hallinin bir an önce hayata geçirilmesini saygılarımızla arz ederiz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 27.03.2012  
                                                                              

Burhan YILMAZ

Bozkır Ve Çevresi Dernekleri Federasyonu

Yönetim Kurulu adına Başkan

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !