Recent Comments

Bozkırlılar Vakfı’ndan Başkan Altay’a Ziyaret


Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı heyeti, Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Merkezi İstanbul olan vakıftan çeşitli etkinliklerine katılmak üzere Konya’ya gelen heyet, Başkan Uğur İbrahim Altay’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin, Selçuklu Belediyesi’nin hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, “Başbakanımızın açılışını yaptığı Selçuklu Belediyesi yeni binasını oldukça beğendik. Mimarisi, çevre düzenlemesi, ferah mekanı ile farklı özelliklere sahip bu binada bulunmaktan çok memnunuz” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizi burada görmekten mutluluk duyuyoruz. İstanbul’da yaşıyorsunuz ama gönlünüz Bozkır’da. Vakıf olarak birçok hayırlı hizmetlerde bulunuyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ziyaret anısına Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin’e ve beraberindeki heyete çini tabak ve Selçuklu Belediyesi yayınlarından hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Haber3 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !