Recent Comments

Amatörde Süper heyecan sona erdi - Küme Düştük


Futbol Amatör Küme Süper Grupta 2011-2012 sezonu oynanan son hafta maçları ile tamamlandı.Geride kalan haftada Çatalhöyük Çumra Belediyespor şampiyonluğunu ilan etmişti. Kırmızı-yeşilli ekip önümüzdeki sezon tekrar Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek. Çumra ekibi bir önceki sezon BAL’dan düşmüştü. Kırmızı-yeşilli son hafta maçında küme düşmesi kesinleşen Bozkır Gençlerbirliği maça çıkmadığı için hükmen 3-0 kazandı. Çatalhöyük Çumra Belediyespor oynadığı 20 maçta sadece 1 yenilgi aldı. Kalan 19 maçta ise 15 galibiyet 4 beraberlik alan kırmızı-yeşilli bu karşılaşmalarda 59 gol atıp 16 gol yedi ve 49 puan topladı. Grubu 2. sırada tamamlayan Karapınar Belediyespor ise 39 puan topladı. Yeşil-siyahlı ekip Bölgesel Amatör Ligde oynama hakkı elde etmek için BAL temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ile Play-Off müsabakası oynayacak.

Şampiyonun geçtiğimiz hafta belli olduğu ligde kümede kalan takım ise Maliyespor oldu. Maliyespor son hafta maçında Merkez 2 Nolu Sahada Selçukspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini 2-1 yenen mavi-beyazlı ekip kümede kaldı. Cihanbeyli Belediyespor ile kümede kalma yarışı veren Maliyespor rakibine oranla 2’li averajda da üstündü. Mavi-beyazlı ekip son maçında işi şansa bırakmadı ve Selçukspor’u 2-1 yenerek kümede kaldı. Cihanbeyli Belediyespor ise evinde Ereğli Belediyespor’u 2-0 yenmesine rağmen 2’li averajı kötü olduğun için küme düştü. Maliyespor Cihanbeyli Belediyespor’u 2 maçta da yenmenin avantajınıkullanarak kümede kaldı. Sezon başında büyük sıkıntılar ile boğuşarak lige katılan mavi-beyazlı kulüpte kümede kalmak büyük sevinç yarattı.

2. KÜMEDE 2. HAFTA GERİDE KALDI

Futbol Amatör Kümede 2. hafta maçları geride kalırken A grubunda Ilgınspor ve C grubunda Havzanspor 2’de 2 yapan takımları oldu. B grubunda ise EreğliŞekerspor Ereğli Gençilkspor ile 0-0 berabere kalarak 4 puanla zirvede yer aldı. Bu grupta Seydişehir Belediyespor – Yeni Emirgazi Belediyespor maçı sahaşartlarından dolayı ertelendi karşılaşmalarda alınan sonuçlar şu şekilde: A grubu: Yazla Belediyespor – Ilgınspor: 1-9, Yunakspor - Akşehir Belediyespor: 3-0, Altuntaşspor - Ortaköy Belediyespor:0-2 Seyranspor Bay. B grubu: Tümosanspor- Negraspor : 2 - 2, Ereğli Gençlikspor - Ereğli Şekerspor: 0-0. C Grubu: Altınekinspor -Konya Hilalspor: 4- 4, Gölyazı Belediyespor - Yeniceoba Belediyespor: 1-1, Karacadağ Belediyespor – Havzanspor: 1 - 4
MERHABA HABER - SPOR SERVİSİ

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !