Recent Comments

Bozkır Sağlık-Sen Gezi Düzenledi


Bozkır Sağlık Sen Temsilciliği yönetimi ve üyeleri Yerköprü Şelalesi,Taşkent, Hadim, Dedemli Kasabası gezisinde buluştular.

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Memur Sen konfederasyonuna bağlı Bozkır Sağlık Sen; üye ve ailelerini Yerköprü Şelalesi,Taşkent ilçesi, Hadim ilçesi ve Dedemli Kasabası gezisine götürdü.
        
Bozkır ve çevresi sağlık kuruluşlarında çalışan Sağlık Sen üyesi personel ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen program şu şekilde gerçekleşti. Sabah saat 10.30’da Bozkır’dan hareket eden Sağlık Sen üyeleri Yerköprü şelalesine ulaştı. Burada görülmeye değer eşsiz ve benzersiz doğal güzelliklerin gezilmesinin ardından Taşkent İlçesine gidildi. Burada üyelere saç böreği ikram edildi. Buranın doğal ve turistik yerlerinin gezilmesinin ardından gezi ekibi Hadim İlçesine ulaştı. Buradaki izlenimlerin ardından gezi ekibi ile akşamüzeri Dedemli alabalık Tesislerine gidildi. Güzel bir akşam yemeğinin ardından akşam havanın kararmasıyla birlikte Bozkır’a geri dönüldü. Gezi sonucu ortam değişikliği ile stres atan ve eğlenceli bir gün geçiren Sağlık Sen üyeleri ve aileleri dolu dolu güzel bir gün geçirdiler.

Bozkır Sağlık Sen ilçe temsilcisi Süleyman Büyükyavuz; “Sağlık Sen’in her zaman emeğin ve çalışanın yanında olmaya devam edeceğini söyledi. Her alanda çalışanlarımızın hak ve menfaatlerine katkı yapacak faaliyet ve organizasyonların, çaba ve gayretlerin içinde olacaklarını” söyleyen Süleyman Büyükyavuz: “Bu gibi sosyal faaliyetlerle çalışanlarımız kısa sürede olsa iş ortamındaki stresten ve yoğun tempodan uzaklaşmış oluyor. Çalışanların bu gibi güzel vakit geçirici ortamlarda dinlenmeleri, moral depolamaları sağlanmış oluyor.Yine bu gibi faaliyetler çalışanlarımızın işe daha motiveli, daha dinç, daha heyecanlı ve verimli başlamalarını sağlayacaktır.
         Moral ve motivasyonu artmış insan kaynakları gücü halkımıza hizmet noktasında daha verimli ve faydalı olacaktır” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !