Recent Comments

Bozkır Belediyesi Çalışmalarda hız kesmiyor!


Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar ile 50 kilometre yakınımızda olan komşu ilçelerimizden Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ın arasında yapılan protokol anlaşması sonucunda, Seydişehir Belediyesince İlçemiz Cumhuriyet mahallesinde asfalt çalışmalarına başlandı.


Asfalt çalışmalarıyla ilgili gazetemiz muhabirine bilgi veren Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar: “Bozkır Belediyemiz ile Seydişehir Belediyesi arasında gerçekleştirdiğimiz protokol çerçevesinde, ilçemiz Cumhuriyet mahallesinde, 3 kilometreye yakın asfalt çalışmalarına başladık. Belirlediğimiz güzergahtaki çalışma programı dahilinde, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Seydişehir asfaltlama ekibi yapmaktadır” dedi.


Asfaltlama çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Uyar’a ve ekibine teşekkür eden mahalle sakinleri, bu tür çalışmalar bizleri oldukça memnun etmektedir dediler.


Asfaltlama çalışmalarını teknik elemanlarıyla birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Uyar’da, yapılan bu çalışmalardan dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’a ve ekibine teşekkür ederken, Belediyenin kısıtlı olanaklarına rağmen ilçe halkına en iyi hizmetleri vermeye devam edeceklerini de belirtti.(Haber: Yunus Yılmaz)



Yorum Gönder

4 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. bende bugün belediyedeydim herkes kendi yolunu istiyordu.bozkır tarihinde böyle çalışma görmedim.helel olsun epey yol yaptılar herkes hep bana hep bana diyor ama bugüne kadar cumhuritede birşey yapılmamıştı.bu bir ilk inşallah yukarı mahalleyede yapılır .yukarı mahallede yapılsın fakat belediye yolu dururken yukarı mahalle yapılırsa elalem güler görüşündeyim.

    YanıtlaSil
  2. başkana teşekkürler.çekemeyenlerde anten taksın bozkır bozkır olalı böyle çalışma görmedi.mahalleleştirmeyelim lütfen yok şu mahalle yapıldı bu mahalle yapılmadı diye herkes elini cebine atsın.heryer yapılır yazması değil.saygılar

    YanıtlaSil
  3. başkanı kutluyorum Allah yardımcısı olsun milletle uğraşmak kolay değil.yaptığı hizmetleri duyuyorum.devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. atsız efendi meselemiz mahalle meselesi degil..a
    ma sen hayatın boyunca BAŞARIN yokuşundan SOGUKSUYA BİR BOZKIRLI olarak yürüyerek gittin mi..demekki gitmemişsin..işallah başkanımız ekibiyle yürürken senide davet eder nediyelim köyden beter..mezra yolu gibi mahallemiz...AMACIMIZ BAŞKANI ELEŞTİRMEK DEGİL MAHHALLENİN DURUMUNU YERİNDE GÖRSÜN...

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !