Recent Comments

Bozkır Belediyesi Ramazan ayında bile hız kesmedi!

Geçtiğimiz yıl alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ilçemizin cadde ve sokaklarının yollarına bu yıl belediyemiz tarafından başlatılan sokaklarda kilitli parke taşı döşemelerine Ramazan ayı boyunca da son hızıyla devam edildiği görülüyor.

Belediyemiz tarafından ilçemiz yollarına döşenen kilitli taş çalışmalarını yerinde denetleyen ilçemiz Belediye Başkanı Mustafa Uyar, hizmetin halka hızlı, sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaştırılması için gerekli tüm olanakların seferber edildiğini söyledi.


Belediyemiz, alt yapı çalışmalarının bittiği yollarda kilitli taş döşeme çalışmalarına hummalı bir şekilde devam devam ediliyor. İller Bankası tarafından yapılan altyapı çalışmalarının tamamlandığı yerlere ağırlık veren belediyemiz, fen işleri ekiplerinin de takip ettiği kilitli parke taşı döşemesine Ramazan ayında bile ara vermeden devam ediliyor.


İlçemiz Belediye Başkanı Mustafa Uyar kilitli taş döşemeleriyle ilgili gazetemize şu bilgileri verdi: “Bozkır Belediyesi olarak göreve geldiğim günden bu yana ilçemizde hummalı bir şekilde İller Bankası ile Belediyemiz tarafından yapılan anlaşma gereği, Bozkır’da hummalı bir şekilde alt yapı çalışmalarını gerçekleştirdik.


Yapılan bu alt yapı çalışmaları nedeniyle ister, istemez Bozkır’da bozulmadık yol ve cadde kalmadı. Ben geçen yıl ilçe halkımızdan sabır istedim. Bu sabrın sonunda selamete ereceklerini yine gazeteniz Bozkır Postasında beyan etmiştim. Şimdi herkesin gördüğü gibi hummalı bir şekilde Ramazan ayı bile demeden yollarımıza kilitli taşları döşüyoruz. Ben hiçbir şey demeyeceğim, ne yaptığımızı ilçe halkım görüyor. Kilitli taş döşemesi yaptığımız yolların kenarlarındaki kaldırımları da adam akıllı yapmaya çalışıyoruz. Geçen yıl halkımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da özür diliyorum. Ama ne yapalım bir sevdik gitmeden bir sevdik yapılmıyor. İlçedeki kilitli taş döşenen yerlerin üzerine ince kum yayıyoruz. Bu da toz, duman oluyor. Ama bunu da yapmak zorundayız. Çünkü kilitli taş döşenen yerlerin arasına ince kumlarla doldurulmak zorundadır. Ama biraz zaman geçti mi bu kalan ince kumları da belediyemiz işçileri tarafından süpürülüyor ve ardından itfaiyeyle yıkatıyoruz” şeklinde konuşan başkan: “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek döşenen ve döşenecek olan parke taşlarıyla ilçe halkını kışın çamurdan yazın tozdan kurtaracaklarını tekrarladı.


Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. masallahı var belediyenin ben dogdugumdan beri bizim mahallenin yolu aynı:) yagmur yagsın bi tamam karsıdan karsıya gecmek ölüm :) ama sorun yok düzgün halini hiç görmedigimiz için :)

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !