Recent Comments

Karapınar Belediyespor Bozkır Gençlerbirliği Kulübüne Dava Açtı.

Bozkır Gençlerbirliği-karapınarspor, Karşılaşmasında Çıkan Olaylar Yüzünden Yarım Kalan Maçla İlgili Bozkır Gençlerbirliği Kulübüne Dava Açtı.

Karapınar Belediyespor geçtiğimiz sezon Bozkır'da oynanan Bozkır Gençlerbirliği-Karapınarspor, karşılaşmasında çıkan olaylar yüzünden yarım kalan maçla ilgili Bozkır Gençlerbirliği kulübüne dava açtı.

Geçtiğimiz sezon Bozkır'da oynanan karşılaşma Karapınar Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile devam ederken Bozkır seyircisinin sahaya girmesi ile yarım kalmıştı.

Karapınar Belediyespor kulübü olaylardan sorumlu tuttukları, Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar, Bozkır Gençlerbirliği Antrenörü Ali Rıza Tarhan, Saha komiseri ve eski futbolcuları Ali Tokat hakkında dava açtı.

Kulüp Genel Kaptanı Mithat Korkusuz, geçen sezon yaşanan olayları unutmadıklarını ve davayı takip edeceklerini söyledi.

Maç sonunda Bozkız Belediye Başkanı Mustafa Uyar'ın kendilerine silah çektiğini iddia eden Korkusuz, 'O gün yaşadıklarımızı unutmuş değiliz. Bozkır'da spordan çok savaş çıkıyor. Buna rağmen bunların önüne geçilememesi de son derece düşündürücüdür. Biz kulüp olarak beklediğimiz sonuç çıkmazsa konuyu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar götürmeye kararlıyız' dedi.

(MK-GNG-MRS-YLZ) - KONYA (Anadolu Ajansı)
 

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Kendi Tahrik ve Çalışmalarını Görmezlikten gelerek giriştikleri yolda başarılar dileriz.

    Ama sanmıyorum ki bir sonuç elde edeceklerdir.

    O kadar zaman zarfında durup durup şimdi bu şekilde bir girişimde bulunmalarıda manidardır.

    Aklınız şimdiye kadar nerdeydi.

    YanıtlaSil
  2. Mehmet HORASANLI1 Aralık 2010 13:03

    bence akılları gitti ereğliden maçı satın aldılar ama gene bişey elde edemediler. başkan uyarın silah çektiğini iddaa etmişler ben öyle bişeye imkan vermiyorum ama canı yanmış bir insanın silahı çekipte vurmadığına dua etsinler. bozkırlı başkanın durumunu gördükten sonra köpürdü köpürtmek içinde ellerinden geleni yaptılar. hak yerini buldu karapınar kümeye düştü bozkır ligde kaldı nereye başvururlarsa başvursunlar gene hak yerini bulur...

    YanıtlaSil

...

buttons=(Accept !) days=(20)

Bozkır Android Uygulamasını Telefonunuza indirin!!!
Accept !